Caz uluitor la Directia pentru Protectia Copilului. Un educator ar fi abuzat copiii orfani pe care ii avea in grija. Barbatul a crescut si el in acelasi adapost

Un scandal cu detalii infioratoare zguduie din temelii Directia pentru Protectia Copilului din Constanta! Procurorii au luat pe sus un educator dupa ce au aflat de la cunoscuti de-ai acestuia ca i-ar fi abuzat pe copiii orfani pe care ii avea in grija. ##VIDEO43215##

joi 19 ianuarie 2017 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un scandal cu detalii infioratoare zguduie din temelii Directia pentru Protectia Copilului din Constanta! Procurorii au luat pe sus un educator dupa ce au aflat de la cunoscuti de-ai acestuia ca i-ar fi abuzat pe copiii orfani pe care ii avea in grija. Barbatul retinut acum a crescut, la randul sau, in acelasi adapost, dar reusise sa termine o facultate, iar colegii erau foarte mandri de el!
Nu lipsea de la nicio serbare- pe ultima chiar el a organizat-o in preajma Craciunului! Absolvent al Facultatii de Istorie si Pedagogie si masterand in Psihologie
Sportiva, tanarul model in ochii colegilor este de 8 ani educator la adapostul de noapte!
Ar fi purtat o masca! Cel admirat de dascali pentru ca si-a depasit conditia ascundea, spun denuntatorii sai, apucaturi de monstru!
Educatorul a fost denuntat la politie de un cunoscut de-al sau, sustinut de un prieten. Acesta a declarat ca acum 6 ani, tanarul care tocmai ce fusese angajat pe post de supraveghetor la centru, a luat acasa 3 frati minori pe care i-ar fi obligat sa intretina relatii intime. Ulterior insa s-a dovedit a fi o minciuna: procurorii spun ca educatorul nu i-a abuzat, ci i-a constrans pe cei mici sa priveasca obscenitati.
"Sunt cercetate 3 persoane adulte care sunt in arestul politiei constantene iar in cursul acestei zile, vor fi prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva"
Angajatul Directiei pentru Protectia Copilului Constanta a ajuns acum in arestul politiei pentru corupere sexuala de minori.
La fel si denuntatorul si prietenul lui, dar pentru ca l-au santaj pe educator ca vor spune tuturor ce le-a facut micutilor.

Barbatul retinut acum a crescut, la randul sau, in acelasi adapost, dar reusise sa termine o facultate, iar colegii erau foarte mandri de el!
Nu lipsea de la nicio serbare- pe ultima chiar el a organizat-o in preajma Craciunului! Absolvent al Facultatii de

Istorie si Pedagogie si masterand in Psihologie Sportiva, tanarul model in ochii colegilor este de 8 ani educator la adapostul de noapte! 

Ar fi purtat o masca! Cel admirat de dascali pentru ca si-a depasit conditia ascundea, spun denuntatorii sai, apucaturi de monstru!Educatorul a fost denuntat la politie de un cunoscut de-al sau, sustinut de un prieten. Acesta a declarat ca acum 6 ani, tanarul care tocmai ce fusese angajat pe post de supraveghetor la centru, a luat acasa 3 frati minori pe care i-ar fi obligat sa intretina relatii intime. Ulterior insa s-a dovedit a fi o minciuna: procurorii spun ca educatorul nu i-a abuzat, ci i-a constrans pe cei mici sa priveasca obscenitati. 

"Sunt cercetate 3 persoane adulte care sunt in arestul politiei constantene iar in cursul acestei zile, vor fi prezentate instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva"

Citeste si: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro


Angajatul Directiei pentru Protectia Copilului Constanta a ajuns acum in arestul politiei pentru corupere sexuala de minori. La fel si denuntatorul si prietenul lui, dar pentru ca l-au santaj pe educator ca vor spune tuturor ce le-a facut micutilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si