Cazul Aura Ion, tanara moarta in accidentul aviatic din Apuseni, se complica! Un nou scandal pare a se declansa “Toate acestea se intampla pentru a se musamaliza adevarul in cazul Apuseni”.

Aura Ion a fost una dintre victimele tragediei aviatice din ianuarie 2014, din Muntii Apuseni. Avionul pilotat de Adrian Iovan a fost atunci gasit la mai multe ore dupa ce s-a aflat ca s-a prabusit. Familia Aurei a sustinut mereu ca tanara a murit din cauza neglijentei autoritatilor, fata suferind mai multe ore in frig, pana sa fie peluata de o ambulanta.

Author: C.L. Webeditor: Mihai Dragan vineri 29 septembrie 2017 , 21:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Au trecut aproape 4 ani de la tragedie, insa dosarul accidentului si cel privind cauzele mortii Aurei Ion pare a fi departe de a fi rezolvat. Asta desi, autoritatile au prezentat in urma cu mai bine de un an un rezultat al anchetei. Numai ca aceasta ancheta este contestata de familia Aurei Ion, prin avocatii sai.

Acestia sustin ca mai multe probe din ancheta au disparut sau au fost distruse In plus, avocatii au facut si plangere pentru disparitia si distrugerea unor probe, in timpul anchetei, fapt de care sunt acuzati procurorii care au instrumentat dosarul. 

Acum, conform informatiilor de pe site-ul casei de avocatura Beleca, a fost ceruta recuzarea procurorilor, iar raspunsul i-a nemultumit pe cei angajati de famila Aurei sa afle adevarul despre moartea tinerei. 

“In cursul saptamanii trecute, am formulat o cerere de recuzare a acestui procuror, intrucat avem suspiciuni clare, intemeiate privind impartialitatea acestuia asupra solutionarii plangerii, fiind limpede ca nu ar putea sa emita o solutie contrara propriilor interese. Primim astazi (n.r. 25 septembrie) o adresa din partea Cabinetului Procurorului General, prin care ni se aduce la cunostinta solutia cererii de recuzare, solutie care s-ar fi emis la data de 22 septembrie 2017, printr-o ordonanta pe care, insa, Parchetul nu ne-o si comunica, cum era obligat sa o faca”
Avocatii familiei Aurei Ion sustin ca “ Toate acestea se intampla pentru a se musamaliza adevarul In cazul Apuseni”.
In plus, in curand, sustin ca vor arata cum ar fi putut sa fie salvata Aura Ion.

.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si