Cazul Caracal este aproape de final, la 3 ani de când Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă este acuzat de 8 infracțiuni, printre care trafic de persoane, crimă, viol și profanare de cadavre și riscă 30 de ani de închisoare.

Author: Albert Matei joi 23 iunie 2022 , 17:15

Cazul Caracal este aproape de final, la 3 ani de când Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

Cazul Caracal este aproape de final, la 3 ani de când Gheorghe Dincă le-a răpit pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Principalul suspect în acest dosar, Gheorghe Dincă, poate primi o pedeapsă maximă de 30 de ani de închisoare, având în vedere faptul că are o vârstă înaintată, de aproape 70 de ani. 

Gheorghe Dincă, declarații contradictorii în fața magistraților

Încă de la începutul procesului, individul a oferit declarații contradictorii în fața judecătorilor. Inițial a spus că le-a omorât pe cele două fete și a indicat anchetatorilor diverse locuri în care ar fi ascuns cadavrele.

În prezent, Gheorghe Dincă neagă crimele, sperând că va obține o pedeapsă mai blândă.

Citeste si: Ultimele informații din cazul Caracal: Gheorghe Dincă şi-ar putea afla sentinţa în data de 12 august

Familiile îndurerate cer o pedeapsă cât mai aspră pentru Gheorghe Dincă

În tot acest timp, familiile celor două copile dispărute speră ca măcar în ultimul ceas se va face dreptate.

Bunicii Luizei Melencu spun că la fiecare înfățisare la tribunal Gheorghe Dincă afirmă lucruri care nu sunt adevărate despre cele două fete.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou. A declarat ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu, chiar în fața părinților fetei

Probele care îl incriminează pe Gheorghe Dincă

O probă extrem de importantă din acest dosar o reprezintă interceptările care au fost făcute în timp ce individul se afla în arestul Poliției Capitalei. Gheorghe Dincă i-a mărturisit unui coleg de celulă mai multe acțiuni pe care le-a făcut în ceea ce privește dispariția celor două victime. Colegul de celulă era, de fapt, un polițist sub acoperire, în fața căruia Dincă a mărturisit cu detalii cum le-a ucis pe cele două fete și a încercat ulterior să scape de cadavre.

Citeste si: Gheorghe Dincă, ultimele declarații despre cazul Caracal! Ce s-a aflat după 3 ani: „E adevărat, sunt vinovat"


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si