Potrivit româniatv.net, familia Melencu susține că procurorii care s-au ocupat de caz au omis în mod intenționat părți din adevăr și, mai mult decât atât, împiedică aflarea adevărului.

Un nume mare care va fi tras la răspundere este actuala șefă DIICOT, Giorgiana Hosu. Familia Luizei vrea să știe de unde a avut procurorul șef DIICOT informații despre faptul că victimele lui Gheorghe Dincă ar fi moarte și incinerate chiar în ziua în care autoritățile au descins pentru prima oară în casa principalului suspect.

Al doilea nume de pe lista familia Melencu este cel al Oanei Hăineală. Procorul a semnat o ordonanță care denaturează adevărul, susțin avocații familiei fetei dispărute. În respectiva ordonanță este specificat faptul că din mirosurile de cauciuc și ebonită simțite de vecini a rezultat că fetele au fost incinerate în butoi.

Procurorul George Pătuleanu este un alt nume care va da explicații în fața superiorilor. Acesta și-a făcut semne cu Dincă în timpul audierilor, iar apărătorii familiei Melencu mai spun că a condus cercetările într-un mod dezastruos. Adrian Petre Todoran este un alt procuror care va fi tras la răspundere, despre care avocații spun că ar fi avut un comportament nepotrivit în timpul audierilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus plângere penală în cazul femeii arse în timpul unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca. El acuză încercări de ”muşamalizare”

Citeste si: Primarul Timişoarei Nicolae Robu, trimis în judecată alături de alte opt persoane în dosarul vânzării mai multor imobile, majoritatea situate în centrul vechi al oraşului

Citeste si: Cazul femeii care a murit după ce a fost arsă în timpul unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Floreasca, preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei

Ultimul de pe listă este Liviu Vasilescu, procuror în cadrul DIICOT Craiova. Pe numele său va fi emisă plângerea penală pentru că nu a identificat mașina lui Gheorghe Dincă, în ciuda faptului că avea toate detaliile disponibile. Totodată, procurorul nu a făcut din timp cercetări care ar fi putut salva viața Alexandrei Măceșanu, potrivit documentelor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si