Cazul Caracal! Misterul dispariției camerei 6 din casa lui Gheorghe Dincă. Gafă incredibilă: procurorii nu știu câte camere are casa ”monstrului din Caracal”

Detalii incredibile ies în continuare la iveală din ”dosarul Caracal”. Avocații Luizei și Alexandrei, profilerul Mihaela Brooks și Alexandru Cumpănașu deființează pur și simplu rechizitoriul procurorilor.

Radu Constantin, marți 02 iunie 2020 , 07:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă făcut-o pe Alexandra să dispară fără urmă, iar procurorii au reușit contraperformanța de a face să dispară o cameră din casa ”monstrului din Caracal”.

Este doar una dintre gafele făcute de anchetatori în cazul dispariției celor două fete.

Profilerul Mihaela Brooks a descoperit că procurorii care au realizat rechizitoriul de trimitere în judecată a lui Gheorghe Dincă au uitat pur și simplu de existența unei camere de la etajul casei acestuia. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei discuții online cu Alexandru Cumpănașu (unchiul Alexandrei), Aurel Moldovan (avocatul familiei Măceșanu) și Carmen Obarșanu (avocatul familiei Melencu).

Cazul Caracal: Unde a dispărut camera 6 din casa lui Gheorghe Dincă?

Mihaela Brooks: ”Să vă spun ce există la rechizitoriu, ca să vedeți cât de ”complet” este. Pagina 35: avem descrierea locului faptei, iar la un moment dat avem casa, ne explică despre camere, măsurile acestora, și așa mai departe. Partea de sus avea 6 camere. Acum citez: ”camera 1 era cameră de locuit, camera 2 era pentru păsări, camera 3 – bucătărie, camera 4 – de locuit, camera 5 – cameră de locuit”.

Dar eu n-am văzut nicăieri camera 6! Ce era acolo, cum era? Tu îmi prezinți în rechizitoriu 6 camere dar îmi dai răspunsul pentru 5.

În același timp, când ei vorbesc de o cameră în care a fost găsită pilota (care avea urme biologice ale lui Dincă și a lui Rispițeanu, n.r.), se refră la camera de vest. Care este camera de vest? Nu există nici o schiță la rechizitoriu care mie să-mi arate sau să descrie cum arăta camera aceea?”

Citeste si: Profilerul din cazul Caracal, acuzat de minciună! Cum se contrazic anchetatorii în rechizitoriul care ar trebui să-l înfunde definitiv pe Gheorghe Dincă

Carmen

Obarșanu: ”În sala de anchetă, undeva în ianuarie, Dincă a făcut afirmația că undeva, la etaj, s-ar afla o cameră în care dormea el și o cameră în care dormea nevastă-sa. Asta discuta cu procurorul. Iar în discuțiile purtate cu fiica lui, prin luna septembrie-octombrie, îmi aduc aminte că povestea fiica lui că ei stăteau, înainte de anul 2000, undeva la etaj, nu la parter”.

Cazul Caracal: Alexandra și Luiza nu au lăsat urme în casa lui Dincă?!!

Specialiștii care au consultat rechizitoriul susțin că ipoteza că cele două fete nu ar fi fost niciodată în casa lui Gheorghe Dincă este din ce în ce mai clară. Urmele biologice ale fetelor sunt aproape inexistente în casă, în ciuda a ceea ce pare un efort uriaș al anchetatorilor de a ”forța” un astfel de scenariu.

 

Mihaela Brooks: ”Apropo de urme biologice...

După ce a răpit-o pe Luiza și a omorât-o, vine soția o lună în concediu. Ei au menționat că soția nu a dormit în partea de jos a casei, toate urmele ei biologice au fost găsite în partea de sus, dar n-au precizat care cameră, din cele 3 care sunt de locuit: 1,4 sau 5, că de 6 nu mai știm. Deci soției, după atâta timp i-ai găsit probe biologice care să-ți confirme că ea a dormit acolo dar nu o zi după dispariția Alexandrei, tu nu găsești probe biologice? Violul este un act violent iar ambele fete aveau părul lung. Mie îmi dai probă la dosar un fir de păr găsit în grădină, în sol... Deci atât de bine ai căutat... Dar tu o violezi și o omori pe Alexandra, care avea păr lung și la o zi tu nu găsești măcar un fir de păr în casă? Care este proba biologică că Alexandra a fost în acea casă?”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si