Cazul Caracal. S-a aflat ce a ars Gheorghe Dincă, de fapt, în butoi! Detalii tulburătoare despre oseminte

Noi detalii din ancheta de la Caracal. Legiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au colaborat cu mai mulţi specialişti pentru o analiză amănunţită şi non-invazivă a probelor din butoi şi pentru oasele găsite în lizieră.

Author: R.B. joi 19 decembrie 2019 , 10:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Probele care ridicau cele mai mai probleme: cenuşa găsită în butoi şi oasele din lizieră, au fost analizate şi la Măgurele, la Institutul Naţional pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei. Cercetătorii de acolo au făcut analiza fără să ştie de unde provin aceste probe şi alţi specialiştui au tras concluziile.

Citeste si: Dezvăluiri! Cine era politistul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație în Bistrița în urmă cu două zile!

În ceea ce priveşte oasele din lizieră, specialiştii au constatat că există titaniu: un element chimic care a fost găsit şi în obiectele pe care "monstrul din Caracal" le-a pus pe foc pentru întreţinerea arderii: plăci de bază de la computer, încărcătoare, ş.a.m.d.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă a fugit din România, după ce fratele ei a bătut niște jurnaliști

Pare-se că titaniul ar fi ajuns pe oseminte printr-un proces de ardere la peste 600 de grade, de câteva ore. Practic, sunt detalii care arată că oasele din lizieră au ars, într-adevăr, în butoiul lui Dincă.

Pe oseminte au mai fost identificate particule din cârpe înmuiate în motorină, haine, polistiren, vaselină şi carton bitumat.

Particule din acestea au fost identificate şi pe oasele din butoi. În cazul lor, antropologii susţin că aparţin unui alt cadavru.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si