Cazul uluitor al unui bărbat din Bărlad. Nu vrea să mai plătească factura la apă de când a văzut un cuplu în ipostaze intime, la baraj

Un bărbat din Bârlad nu mai dorește să plătească factura la apă de când a surprins un cuplu care făcea sex la baraj. Omul a depus cerere la primărie.

G.B., miercuri 11 decembrie 2019 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Omul susține că el nu mai folosește apa de când a surprins cuplul la baraj. A luat măsuri în sensul aceasta, așa că i-a trimis o cerere primarului în care arată că dorește să fie scutit de factura la apă și canalizare pentru că nu o folosește.

Cazul uluitor al unui bărbat din Bărlad. Nu vrea să mai plătească factura la apă de când a văzut un cuplu

„Spunea că nu vrea să consume apă și că dacă el nu consumă nu înțelege de ce ar plăti și canalizarea. I-am explicat că legea spune că în situația în care avem rețea de canalizare și avem și rețea de apă suntem obligați să plătim” a transmis primarul din Bârlad, Dumitru Boroș.

Citeste si: Accident de proporții pe Valea Oltului. Trafic blocat

Edilul afirmă că bărbatul consumă în prezent apă de ploaie și că este nemulțumit după ce a văzut o femeie și un bărbat care întrețineau raporturi sexuale, vara trecută, lângă baraj.

Cazul uluitor al unui bărbat din Bărlad. Nu vrea să mai plătească factura la apă de când a văzut un cuplu

Citeste si: Prostituată româncă, prinsă de autoritățile franceze după ce a încercat să își omoare unul dintre clienți

Barajul de la Râpa Albastră se află la 4 kilometri de oraș, scrie digifm.ro. Bărbatul a fost direcționat către compania care furnizează apă curentă în Bârlad pentru a lămuri situația.

Citeste si: Povestea șocantă a unei fete de 12 ani. A fost vândută de mama ei pentru bere și țigări

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si