Un nou bilanţ negru la nivel mondial!

Un nou bilanţ negru al infecţiilor cu COVID-19: Peste 25 de milioane de contaminări cu noul coronavirus s-au raportat, la nivel mondial, de la începutul pandemiei.

Andreea Stoica, duminică 30 august 2020 , 09:40

Cazuri coronavirus
Cazuri coronavirus
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai puţin de 25 de milioane de contaminări cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în lume de la începutul pandemiei, iar mai mult de jumătate din totalul cazurilor au fost înregistrate pe continenele americane.

16,4 milioane de persoane au fost declarate vindecate

Din total, peste 16,4 milioane de persoane au fost declarate vindecate, potrivit datelor universităţii americane Johns Hopkins.

În Statele Unite au fost înregistrate aproximativ 6 milioane de infecţii, în Brazilia - mai mult de 3,8 milioane, iar în India - peste 3,5 milioane.

Citeste si: Un nou focar de coronavirus în România

Numărul de cazuri descoperite zilnic în India depăşeşte cifrele similare din SUA şi Brazilia, scrie Reuters.

Peste 842.00 de decese

La nivel mondial, au fost înregistrate peste 842.000 de decese, cele mai multe fiind raportate în SUA (peste 182.700), Brazilia (peste 120.200) şi Mexic (peste 63.800).

Citeste si: Ţara din Europa care se confruntă cu o creştere exponenţială a cazurilor de COVID-19

Coronavirus
Coronavirus

Cea mai afectată ţară din Europa

Cea mai afectată ţară din Europa, din punct de vedere al contaminărilor, rămâne Spania, cu 439.286 de cazuri. Cât priveşte numărul de decese, Marea Britanie a înregistrat bilanţul cel mai mare, 41.585.

Citeste si: Ministru al Sănătății, infectat cu coronavirus! Mesaj către populație: ”Și eu mă lupt cu boala. E greu, atât moral, cât și fizic”

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si