Rata de infectare în judeţul Sibiu scade pentru a treia zi consecutiv, dar tot rămâne cea mai ridicată din ţară

Rata de infectare în judeţul Sibiu scade, duminică, pentru a treia zi consecutiv, dar tot rămâne cea mai ridicată din ţară, respectiv 8,62. Şi în municipiul Sibiu a scăzut incidenţa cumulată, ajungând la 12,99.

Author: Georgiana Balaban duminică 22 noiembrie 2020 , 15:33

cazuri sibiu corpnavirus
Pandemia COVID-19 în România.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit datelor transmis, duminică, de Prefectura Sibiu, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de coronavirus a ajuns în jude la 8,62 la mie, fiind mai mică decât cea anunţată cu o zi înainte.

Cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 este în Sibiu

cazuri sibiu corpnavirus
Rată de infectare Covid-19 mare în Sibiu.[Sursa foto: PixaBay]


De altfel, este a treia zi de scădere uşoară a cifrelor pentru judeţul Sibiu, însă rata de infectare rămâne în continuare cea mai ridicată din ţară.

Citeste si: Un cunoscut medic din România trage un semnal de alarmă: „Nu ajută și chiar agravează pneumoniile virale!” Ce să nu faci dacă ai luat contact cu o persoană depistată cu COVID-19?

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Încă trei localităţi din judeţul Sibiu intră în carantină

Şi în municipiul Sibiu incidenţa cumulată la 14 zile a scăzut uşor, fiind 12,99 la mie.

Municipiul Sibiu este, de luni, în carantină şi va mai fi cel puţin în următoarea săptămână.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că în toate localităţile unde a fost impusă carantina rezultatele încep să se vadă, iar ”creşterea necontrolată” a încetat. Şeful statului a explicat că restricţiile vor rămâne în vigoare până când, mai multe zile la rând, numărul de cazuri va scădea, astfel încât să fie evident că infecţia nu se mai răspândeşte ”galopant”.

Tot duminică, Klaus Iohannis a afirmat că nu intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este carantinat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si