Ce a apărut, după moartea lui Ilie Balaci, pe pagina tânărului cu care fostul fotbalist petrecuse în seara dinaintea decesului

Ilie Balaci a murit duminică dimineaţă, în casa mamei sale din Craiova. În seara dinaintea morţii petrecuse cu câţiva prieteni.

luni 22 octombrie 2018 , 16:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Unul dintre cei cu care Ilie Balaci petrecuse sâmbătă seară, îşi postase câteva imagini cu fostul fotbalist. Sunt ultimele imagini surprinse cu Ilie Balaci în viaţă. Cei doi, alături de alţi prieteni, au mers în seara dinaintea tragediei, la un club din Craiova.

De acolo, conform gsp.ro, Robert Siclitaru a făcut şi un live pe pagina lui de socializare, în care apare şi Ilie Balaci. Era cu doar câteva ore înainte ca fostul fotbalist să moară.

Duminică seară, acelaşi om de afaceri avea să posteze pe pagina sa, un alt video. De data aceasta, era un film de pe stadionul din Craiova, acolo unde înaintea meciului dintre Universitatea Craiova şi FCSB, toată lumea a ţinut un moment de reculegere, în timp ce pe un ecran imens rulau imagini cu fostul fotbalist.

Ilie Balaci a murit la 62 de ani. Legendarul fotbalist al Universităţii Craiova a suferit duminică dimineaţă un stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat minute bune, însă, marele fost fotbalist nu a răspuns la stimuli. 15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12  au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câstigat şapte trofee.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si