Ce a apărut la locul morții lui Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului? Bucăți din mașină încă zac pe terenul pe care a avut loc tragedia REPORTAJ EXCLUSIV

La 7 luni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, la locul accidentului a apărut un monument funerar.

Author: Radu Constantin miercuri 04 decembrie 2019 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În apropierea localității Săcele, la marginea drumului pe care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața chiar în ziua de Paște, a apărut un monument funerar, o cruce albă care are pe ea versurile poeziei ”Gând”, scrisă de Nicu Alifantis.

Un poem despre durerea lăsată în urmă de un înger plecat prea devreme.

“îmi vine

să desfac aerul,

să rup munții,

să unesc oceanele,

să calc în picioare

toate barierele lumii,

să-mi fac cărare

până la ceruri,

până dincolo de ele

și să strig,

nu pleca!”

Versurile sfâșietoare au fost gravate în marmura crucii, ce se înaltă aproape de localitatea Săcele, unde Răzvan Ciobanu s-a stins din viață.

“Te voi iubi mereu, îngerul meu!„ este mesajul de final, care completează poezia plină de durere și dor. Iar deasupra cuvintelor grele se arată chipul lui Răzvan Ciobanu, înrămat într-o inimă neagră de doliu.

De la această cruce albă începe un nou drum proaspăt asfaltat, făcut parcă pentru cei care îi aduc designerului omagii post-mortem. Aici a fost găsit trupul neînuflețit al fostului om de televiziune, găsit mort în urma unui cumplit accident.

La 7 luni de la accident am găsit încă o bucățică din mașina morții, această literă „G”. Un “G” de la golul lăsat de Răzvan Ciobanu în inimile celor care i-au apreciat personalitatea și munca.

Un copac din apropiere a devenit altar de amintiri pentru Răzvan Ciovanu. Membrii familiei și prietenii i-au adus aici designerului flori artificiale, candele, iar o persoană iubită a legat de trunchi cu o sârmă o floare naturală, ofilită între timp.

Dosarul morții lui Răzvan Ciobanu, clasat

Ieri, procurorii constănțeni au clasat dosarul morții designerului Răzvan Ciobanu, concluzia fiind aceea că singurul vinovat de porducerea accidentului este chiar șoferul. În urma cercetărilor s-a stabilit că Ciobanu nu purta centură de siguranță în momentul impactului, lucru care s-a dovedit a-i fi fatal.

Citeste si: Răsturnare de situație în dosarul morții lui Răzvan Ciobanu. Laura Vicol: „Răzvan a făcut infarct înainte să intre pe acea bucată de drum”

Citeste si: Informații de ultimă oră în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. S-a aflat cine este vinovat de moartea creatorului de modă

Citeste si: O nouă ipoteză șoc în cazul lui Răzvan Ciobanu. Avocata designerului știe cine este vinovat pentru moartea lui

Designerul a fost descoperit în noaptea de 28 spre 29 aprilie, fără viață, în apropierea localitărții Săcele, județul Constanța. Ciobanu se întorcea de la Mamaia, acolo unde a petrecut cu un grup de prieteni. El se era singur în mașină și a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a intrat într-o lizieră, unde a rupt mai mulți copaci. Cauza ficială a decesului o reprezintă leziunile provocate de impactul violent cu un arbore.

Daniel Savopol/ Știrile Kanal D


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si