Ce a apărut pe contul de Facebook al atacatorului de la Brăila? Marius Parfenie a fost înjurat ca la uşa cortului de internauţi

Duminica trecută, Marius Parfenie (20 de ani) a rănit 10 persoane în Brăila, fapta sa fiind încadrată la ”atentate teroriste”.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Petru Luca miercuri 14 noiembrie 2018 , 21:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marius Parfenie, tânărul de 20 de ani care a provocat în Brăila atacul soldat cu rănirea a 10 persoane, a acţionat ”la limita atentatelor teroriste”, încercând să omoare cât mai mulţi oameni şi apoi să se sinucidă, consideră autorităţile care se ocupă de caz. ”Acţiunile au avut menirea a atrage atenţia asupra unui aspect, a unei idei, în general unei idei extremiste/radicale, ori pentru a schimba ceva în ordinea unei societăţi, inclusiv în deciziile din

domeniul politic, toate acestea fiind prevăzute expres de Legea nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului, iar în cazul de faţă, scopul final şi declarat chiar de inculpat, al acţiunilor sale a fost acela de a extermina cât mai mulţi români, care nu se circumscriu ideii sale de calitate umană, aşa cum inculpatul a văzut că sunt oamenii în Suedia, de exemplu (acolo unde ar fi lucrat conform propriilor declaraţii), inculpatul declarând, la momentul prinderii sale de către cetăţeni, ‘trebuie să curgă sânge în ţara asta’, ‘sunt un terorist’ etc., relevante fiind sub acest aspect şi ideile radicale pe care inculpatul le-a expus în biletele scrise olograf chiar de către el şi care se află la dosarul cauzei”, au precizat surse din Tribunalul Brăila după ce tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Imediat după producerea incidentului, pe contul de Facebook al lui Parfenie au început să curgă ameninţările, injuriile şi blestemele diverşilor internauţi scandalizaţi, aspect confirmat chiar de avocatul inculpatului. Numai că, până miercuri, toate postările cu probleme au fost şterse de pe contul lui Marius Parfenie, semn că cineva se ocupă, în lipsa titularului, de această problemă. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si