Ce a apărut pe pagina lui Tudor, băiatul găsit mort într-un lac

Părinții lui Tudor Niream, băiatul care a fost găsit mort în luna februarie în apele lacului de acumulare Vîrşolţ, în zona cantoanelor, nu vor putea trece niciodată peste pierderea suferită.

Author: E. V. marți 05 martie 2019 , 16:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chiar și în mediul online, moarte copilului este semnalată. Mai concret, pe pagina de Facebook a copilului apare un mesaj dureros. "We hope that people who love Tudor will find comfort in visiting his profile to remember and celebrate his life" (nr.

Sperăm ca oamenii care l-au iubit pe Tudor să se simtă în regulă când îi vizitează profilul de Facebook și să-și amintească să-i celebreze viața".

Familia, momente dramatice

Părinții lui Tudor au ales să părăsească mediul online și să se abțină de la declarații.  "Mulțimile au plecat, obrajii lăcrimați s-au uscat iar pe muntele de coroane din Zalău a căzut o brumă de Februarie. Familia lui Tudor își exprimă recunoștința și extinde mii de mulțumiri tuturor persoanelor care s-au implicat pozitiv atât trupește cât și sufletește în acest caz.
Părinții au decis să ia o pauză din mediul online și rog lumea să le respecte decizia",

a fost mesajul pe care l-a postat unchiul său la scurt timp după ce a aflat vestea morții lui Tudor.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si