Jan si Monica s-au casatorit in anul 1993. Barbatul a facut mari eforturi sa o aduca in Belgia din tara ei natala, Indonezia, deoarece autoritatile belgiene aveau dubii in ceea ce priveste identitatea si actele femeii.

„Am adus-o in Belgia, cu toate ca nu mi-a

fost usor. Autoritatile belgiene au avut indoieli serioase cu privire la autenticitatea certificatului de nastere si a documentelor de identitate, dar in cele din urma am reusit. Mi s-a parut o femeie atragatoare. Nu avea niciun fel de trasaturi barbatesti”, explica barbatul in varsta de 64 de ani.

Pentru ca Jan avea deja doi copii dintr-o relatie anteriara, a decis de comun acord cu Monica sa nu mai aduca pe lume si alti mostenitori. Timp de 25 de ani, casnicia lor a decurs bine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Nu am sesizat nimic ciudat nici in timpul relatiilor intime. Isi cumpara lunar tampoane ca sa ma faca sa cred ca are menstruatie. Nu am banuit nimic niciodata”, a adaugat belgianul.

Adevarul a iesit la iveala abia dupa ce Jan a descoperit mai multe mesaje de dragoste trimise de Monica unui alt barbat.

Ingrozit de descoperirea facuta, belgianul si-a luat sotia la intrebari, iar ea a recunoscut cu seninatate ca s-a nascut barbat, dar si-a facut o schimbare de operatie de sex. Prin urmare este femeie, asa ca nu mai avea sens sa ii mai spuna despre trecutul ei.

Jan cere acum anularea mariajului si urmeaza un tratament psihiatric pentru a-si reveni din soc.
„Am fost inselat. Intreaga mea lume s-a naruit in acea seara”, a marturisit el.

Deocamdata, autoritatile belgiene refuza sa o dea afara pe Monica din caminul conjugal, insa mariajul ar putea fi anulat in curand.

Sursa: unica.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si