Ce a descoperit familia în mormântul unei femei care murise cu 43 de ani în urmă! Nimeni nu a știut ce s-a întâmplat decât după ce au vrut s-o dezgroape

Ce a descoperit familia în mormântul unei femei moarte de 43 de ani

R.L., joi 14 martie 2019 , 17:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O familie a avut parte de șocul vieții!

O familie de hispanici din New York a aflat cu stupoare că rămășițele unei rude ale lor fusese mutat fără permisiune.

Juanita s-a sinucis din dragoste, dar rudele nu au știut ce a ajuns să se întâmple cu sicriul ei

Cum s-a întâmplat totul?

În 1970, Juanita Scarfia s-a sinucis după ce s-a certat cu iubitul. Femeia a fost înmormântată în cimitirul Sf. Maria, iar 43 de ani mai târziu, mormântul a fost descoperit gol.

Citeste si: L-au găsit mort astăzi! Plutea cu fața în jos, pe Olt! Polițiștii sunt îngroziți! Cine este victima?

Ce se întâmplase cu sicriul?

Se pare că în 1989, angajații cimitirului au scos sicriul din mormânt. Rămășițele Juanitei au fost abandonate într-un alt cimitir, iar familia nici măcar nu a fost anunțată.

Când un frate al Juanitei Scarfia a murit, rudele au vrut să scoată rămășițele femeii pentru a-l putea îngropa pe el în acel loc de veci. Așa au aflat că mormântul era gol! Surorile femeii au decis să apeleze la autorități pentru a afla ce s-a întâmplat cu sicriul femeii care s-a sinucis după o dezamăgire în dragoste.

Citeste si: EL este bebelușul abandonat de mamă într-o scară de bloc din Adjud! Mama l-a părăsit și nici bunica nu vrea să audă de el!

"A fost nevoie ca fratele nostru, Michael, să moară ca să aflăm ce s-a întâmplat, de fapt", a declarat sora cea mică a Juanitei, citată de presa internațională.

Te-ar putea interesa si