Ce a făcut Adrian Corduneanu în ziua alegerilor! „Beleaua” a ieșit la pădure și a făcut un grătar la bustul gol! VIDEO

Adrian Corduneeanu și-a luat familia la o ieșire la iarbă verde, la o pădure de lângă Iași.

Matei Vaihan, duminică 27 septembrie 2020 , 17:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Adrian Corduneanu a profitat din plin de vremea frumoasă de la Iași, din ziua alegerilor locale. Interlopul s-a urcat în mașină, alături de soția Ramon și cei trei copii, și s-a dus la o pădure de lângă orașul său natal, unde este amenajat un loc pentru grătare.

Corduneanu a stat la bustul gol, doar cu un șort pe el, și a fost filmat în timp ce superviza grătarul. “Daca tot e ziua de alegeri …Am zis sa facem un gratar. Suntem ca oamenii gospodari, care știm să facem un grătar. Eu sunt cu ținutul”, a glumit Corduneanu . „Poftă bună Coane și Doamne ajută... Poftă bună și distracție faina... Cu tot respectul meu, să aveți poftă. Vă pup cu mare drag”, i-au transmis amicii.

Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu, pozat în timp ce face grătarul

Citeste si: Costel Corduneanu a fost eliberat condiționat! Tribunalul a admis recursul interlopului

Citeste si: Dezvăluirile incredibile ale lui Adrian Corduneanu: ”Pușcăria nu e grea, faci sport, dormi, mănânci, dar cel mai dureros este că...”

Citeste si: Adrian Corduneanu a venit în vacanță la București cu soția! Alintată ”Diamantul Roz”, Ramona a făcut senzație la piscină FOTO

Adrian Corduneanu a dezvăluit cum reacționează la provocări

Adrian Corduneanu a acordat recent un interviu. “Fiind o familie așa numeroasă ne-am făcut și mulți prieteni, când a fost vorba de bătăi tot timpul noi am câștigat, indiferent cine a încercat s-a lovit de “accelerat”. Acum a ieșit o nouă modă, se înjură pe tot felul de site-uri, toți no name, dar nu e problem, timpul le rezolvă pe toate. Familia Corduneanu sunt niște oameni normali, fiecare dintre noi avem familii cu copii, pe care le iubim cel mai mult”, a declarat Corduneanu pentru 7est.ro.

„Dacă suntem provocați de cineva, normal că ne apărăm, dar nu facem de capul nostru, nu suntem sălbatici, nu suntem aroganți. Acum cele mai multe scandaluri sunt pe Facebook, iar multe sunt provocări, în spatele telefonului mulți smecheri se arată, dar în realitate lucrurile stau total diferit. Unora le-am răspuns, dar am stat și m-am gândit că cel mai frumos este să pui stop și să blochezi.”, a mai spus Corduneanu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si