Ce a făcut Nicu Maharu cu doar câteva ore înainte de moarte

Marius Baldovin, prieten bun cu Nicu Maharu, a dezvăluit ce a făcut "Regele petrecerilor" înainte de moarte.

Author: A.N.C joi 21 martie 2019 , 17:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Maharu a fost spovedit în seara dinaintea morții, simțind cumva sfârșitul.

”E dureros ceea ce s-a întâmplat cu bunul nostru prieten și om de milioane, Nicu Maharu. Îl cunosc de 10 ani pe acest om, care mi-a întins mâna și m-a ajutat de fiecare dată când am cerut sprijinul lui.

Era un om cu caracter, un om de viață, îi plăcea viața la maximum, îi plăceau petrecerile. Era un om care niciodată nu te refuza, îți sărea în ajutor. Îi cunosc familia, pe Bianca și pe Florin, doi copii minunați, cu suflet de aur ca și tatăl lor.

Citeste si: Nicu Maharu a murit cu o mare durere în suflet! A plecat la ceruri neîmplinit! Ce îi măcina sufletul!

E cumplit, o pierdere imensă pentru noi, care am avut colaborări cu el. Îi plăcea extrem să se distreze, să chefuiască până dimineața, la lăutari dădea și ultimul bani pe care îl avea! Odată știu că a i-a dat lui Adrian Minune 10.000

de euro, să-i cânte la ureche.

Era un om care nu se uita la bani. Avea restaurant în Capitală, l-a dat pe mâna copiilor, să aibă grijă de el. Ieri, înainte să moară, a venit la el o femeie de la biserică, femeia popii, cu apă sfințită, s-a spovedit… Și să aud astăzi dimineața că a murit! Am fost sunat la ora 5:35… A murit”, sunt vorbele lui Marius Baldovin, un bun prieten al lui Maharu.

Nicu Maharu a murit răpus de cancer, după o perioadă grea în care a luptat cu boala.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si