Soferul din imagine parca ar fi scapat dintr-o avalansa. Prea grabit sa ajunga cine stie unde, nu se sinchiseste sa-si curete zapada. Cum reuseste sa tina drumul, e de mirare. Noroc cu politistul de la rutiera.

Omul legii trece pe langa masina si cand observa stratul gros care o acopera cu totul se cruceste. Soferul nici macar nu se zareste. Ca sa il vada, politistul da la o parte zapada de pe parbriz cu mainile goale.

Apoi incearca sa deschida portiera ca sa discute cu omul. Dupa ce l-a mustrat nitel, a trecut iar la deszapezire.

Lenea e cucoana mare in traficul sufocant al capitalei. Priviti-l si pe acest soferl! Si-a facut loc sa vada prin parbriz... In rest... parca a aterizat direct de la polul nord pe sosea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nu e mai harnic nici domnul. Abia se vad farurile ce licaresc de sub zapada.

Altul a dat drumul la stergatoare sa faca treaba in locul lui. Cat s-a putut... s-a putut. Cat nu... Dumnezeu cu mila!

Daca in Bucuresti, unii soferi nu vor sa scape nicicum de zapada de pe masini, in Bacau altul e necazul: Dorel de la deszapezire...inzapezeste!

Harnic, asa cum il stim, indeparteaza cu utilajul nametii de pe pod si ii arunca unde vede cu ochii....pe autoturismele de dedesubt.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si