Familia Raisei, fetița de 11 ani care a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București este îndurerată și acum, la doi ani de la tragedie.

La câți ani de închisoare a fost condamnat polițistul vitezoman?

Aceștia consideră că judecătorii au făcut o mare nedreptate, miercuri, atunci când polițistul vinovat pentru accidentul mortal și-a primit sentința. El a primit doar 3 ani de închisoare cu suspendare.

Totodată, el va trebui să plătească daune morale, atât familiei Raisei, cât și familiei Marinei, copila care a fost și ea rănită în accidentul din anul 2021.

”Polițistul Popescu, cel care a omorât-o pe Raisa a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare și nu cu executare așa cum ceruse familia.  Acțiunea civilă și anume, daunele morale au fost duse in derizoriu în sensul în care au fost acordate daune de 160000 euro pentru familia Raisei, iar Marina a primit 90000 de euro pentru cele 100 de zile de îngrijiri medicale.  Vom formula cu siguranța apel  ”, a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei.

Citește și: Cine este Andrei, tânărul care și-a pierdut viața alături de fiul său în accidentul de la Sibiu? „Era un om muncitor, era foarte bun”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Totodată, Constantin Popescu va face cel mai probabil muncă în folosul comunității la Arhiepiscopia Bucureștilor. În momentul accidentului, polițistul circula cu aproape 90 km/h, chiar dacă se afla în apropierea trecerii de pietoni, și implicit în apropierea școlii.

Tatăl Raisei, devastat de durere

Tatăl fetiței de 11 ani este șocat de cele întâmplate, mai ales că a promis că îi va face dreptate cu orice preț Raisei. 

”Mă bufnește și râsul. Vă dați seama că a căzut cerul pe mine când am auzit asta. Suntem legați de mâini și de picioare, nu avem ce să facem. Eu totuși aș vrea să îi întreb pe domnul procuror, pe domnii judecători, dacă ar fi copiii lor, cum ar judeca ei cazul ăsta?(...) E un nenorocit, un criminal... Nu știu cine l-a făcut pe ăsta milițian”, a întrebat Iulian Barbu, tatăl Raisei, potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Mama din Galați care și-a ucis în bătaie fetița de 9 ani a fost reținută. Ce riscă femeia?

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Oana Roman, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie: ”Se vede clar ca e jeg"- radioimpuls.ro

Tot el a povestit cum Constantin Popescu le râdea în față, deși niciodată nu a avut curajul de a-și cere scuze pentru tragedia produsă. În continuare, acesta crede că cineva l-a acoperit pe polițist, însă a menționat că lucrurile nu vor rămâne așa.

Raisa povestise chiar cu o zi înainte mamei sale că o mașină de poliție nu îi dăduse prioritate pe trecerea de pietoni.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si