Ce a pățit un turist german care n-a avut cu ce să plătească la hotelul lui Radu Mazăre din Madagascar! ”Asta nu prea a fost frumos”

Radu Mazăre este gazda perfectă în Madagascar, conform turiștilor care i-au călcat pragul hotelului pe care acesta îl deține.

Radu Constantin, vineri 15 februarie 2019 , 22:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Radu Mazăre este lăudat de majoritatea celor care au călcat pragul hotelului de 4 stele pe care-l deține în Madagascar și care au scris ulterior recenzii pe site-urile de profil. Radu este acum Rado și atât el cât și iubita lui Roxana sunt văzuți ca niște gazde perfecte. Cei doi s-au comportat exemplar chiar și în momentul în care un turist german și-a dat seama că nu are cu ce să plătească, pentru că POS-ul hotelului nu-i citea cardul bancar.

”În ziua în care trebuia să plecăm, aparatul nu a funcționat. După ce am încercat timp de o oră mai multe modalități de plată, a trebuit să mergem cu mașina, însoțiți de un recepționist, la un bancomat din Diego Suarez. În tot acest timp, proprietarii hotelului nu păreau prea interesați de această problemă, ba chiar ne-au întrebat dacă ne-am simțit bine. Asta nu prea a fost frumos. Sunt 30 de minute de mers cu mașina de la Diego, așa că după căderea întunericului nu mai poți pleca din hotel”, a scris un turist german care a vizitat hotelul.

Mai există un turist care s-a plâns că a fost prea multă muzică grecească, ceea ce nu prea se potrivea cu peisajul. De asemenea, că taxa de transfer este una mare. Majoritatea însă au lăudat hotelul, locația și mai ales pe proprietari.

Citeste si: Radu Mazăre trebuie adus din Madagascar cu mandat

Radu Mazăre, lăudat pentru că este ”primitor și prietenos”

”Rado și Roxana conduc acest resort de familie și sunt extrem de primitori și prietenoși. Mereu sunt acolo să te ajute pentru a aranja activitățile speciale (plimbarea cu barca, caiacul sau kite-ul). Pare că ești în vacanță cu niște prieteni”, a mai spus un turist.

Media pe care hotelul a primit-o pe booking.com este de 8,9 adică ”fabulos”, clienții apreciind locația mai ales pentru confort, curățenie și personal. Cel mai slab punctaj l-a obținut însă la viteza internetului: 6,7.

 

 

Te-ar putea interesa si