Imaginea a fost surprinsă în parcarea subterana a mall-ului din Târgu Jiu. Fotografia în care se observă cum tânăra a parcat pe două locuri de parcare destinate persoanelor cu handicap a fost postatră pe grupul de Facebook "Ai parcat ca un bou- Tg Jiu". Reacţia tinerei nu a întârziat să apară.

„Parchez unde vreau!(...) Mâine o parchez tot acolo. Măcar sa fiu in centrul atenţiei in fiecare zi“, a scris tânăra şoferiţă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Imediat, mesajele critice au început să apară. Văzând reacţiile oamenilor, tânăra şi-a cerut scuze până la urmă.

„Nu credeam niciodată că se va ajunge aici. Prima data luai totul ca pe o glumă. Dar degeneră prea tare. Orice om greşeşte, e omenesc. Asta nu înseamnă că trebuie să înjuraţi şi să folosiţi cuvinte jignitoare. Era prea aglomerat şi nu aveam loc de parcare. Nu dădui în cap la nimeni. Staţi calmi, mai mult de 10 minute nu am stat să ocup locurile. Îmi cer sincer scuze de toată nebunia creată“.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si