Maria Piţurcă afirmă că i-a vorbit calm copilei, că nu a ar fi strâns-o de mână, şi nici nu a tras de ea, ci doar a atins-o uşor pentru că ţipa şi se târa pe jos.

Citeste si: Mesajul emotionant pe care l-a scris fetiţa din Baia de Aramă pentru autorităţile din România cu o zi înainte de ziua ei de naștere

Citeste si: Imagini tulburatoare cu sora Sorinei, fata luată pe sus de la Baia de Aramă! Ce declara micuța „Sufletul meu e despărțit”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

“Nu am tras de copil, l-am atins uşor, nu am strâns-o de mâna, i-am vorbit calm. Am cerut să i se facă o expertiză Medico-legală pentru a clarifica acest lucru. Copilul plângea, ţipa, se târa pe jos, dar am reuşit să o iau în braţe şi s-o dau tatălui. Nimeni nu m-a ajutat”, a declarat Maria Piturca, procurorul de caz.

Citeste si: Un taximetrist și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-o cisternă

Citeste si: Vești proaste! Meteorologii trag un semnal de alarmă! Ce se va întâmpla în toată Europa

Magistratul spune că a mers însoţită de un psiholog, de un asistent social şi de poliţişti şi a mărturisit că a fost foarte greu pentru ea, dar că nu putea lăsa copilul acolo. „Toată lumea mă acuză pe mine, dar dacă se lovea, dacă i se întâmpla ceva, cine răspundea? Părinţii adoptivi sau statul român.

Cei se la Baia de Aramă nu aveau nicio calitate”, a declarat Maria Piţurcă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si