Abandonata la nastere de mama sa naturala, Lorelai a primit o noua sansa la viata in ziua in care a a ajuns in bratele Vioricai Parvan, asistenta sa maternala. Intr-un interviu mai vechi acordat unui cotidian central, "mama Vio"" a dezvaluit cum a decurs prima sa intalnire cu Lorelai, micuta fara maini si cu membrele inferioare prea putin dezvoltate, pe care a ajuns sa o ia in plasament si sa o creasca ca pe un copil normal, ca pe copilul ei.

Femeia a povestit ca intalnirea a emotionat-o peste masura.Fetita era in grija asistentelor medicale, nu i se dadeau sanse de supravietuire, plangea incontinuu si era plina de pete rosii pe corp, pete care ii dispareau atunci cand era atinsa. Tulburata profund, Viorica Parvan a plecat acasa, iar in aceea noaptea avut un vis in urma caruia a luat decizia sa o ia pe cea mica in grija sa, in plasament.

“Se facea ca pe scena unei sali marete era Lorelai, care terminase de facut ceva. Au inceput aplauze frenetice, iar toti spectatorii erau in picioare si o aclamau. Ea avea un zambet stangaci, ochii ei fiind atintiti spre mine, iar eu ma aflam in culise si eram in culmea fericirii.
Atunci am realizat ca Dumnezeu imi dadea mie misiunea de a avea grija de ea. Marturisesc ca a fost provocarea vietii mele”
, a povestit Viorica Parvan, pentru gandul.info.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

In urma acestui vis, femeia nu a mai stat pe ganduri si s-a incumetat sa ia bebelusul in grija sa, de atunci, ea dedicandu-si viata cresterii si educarii micutei Lorelai.

 

Foto:gandul.info


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si