Ce afaceri facea Andrei Gheorghe in domeniul medical! Celebrul jurnalist era actionar la o clinica de dializa din Cluj-Napoca!

Despre ce afaceri facea Andrei Gheorghe a vorbit chiar jurnalistul, acesta dezvaluind ca investise intr-o clinica din Cluj-Napoca.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan miercuri 21 martie 2018 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu se stia ce afaceri facea Andrei Gheorghe pana cand acesta nu a dezvaluit de ce facea atat de multe drumuri la Cul-Napoca. Ziaristul clujean Mihnea Maruta i-a luat un interviu Andrei Gheorghe si a explicat:  „Ne-am întâlnit la Cluj, unde el vine periodic să discute cu şefii clinicii de dializă la care este acţionar.

Aterizează dimineaţa, o ţine dintr-o şedinţă în alta, iar seara e înapoi, la Bucureşti”.

Ce afaceri facea Andrei Gheorghe. A dezvaluit cum si-a facut loc pe piata

Ziaristul l-a intrebat pe Andrei Gheorghe cum merge clinica din Cluj.  “Foarte bine. E o discuţie lungă aici, e o discuţie ca-n media, pentru că, surprinzător, toate abilităţile obţinute în media, şi aici mă refer la media management, le foloseşti aici. De ce? Intri pe o piaţă în care deja se află cineva înaintea ta, cineva care e local, care ştie piaţa şi care deja funcţionează de mult timp”,  a explicat Andrei Gheorghe.

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

Ce afaceri facea Andrei Gheorghe. In clinica lui sunt conditii de hotel de lux

Despre ce afaceri facea Andrei Gheorghe la Cluj a vorbit omul de radio si televiziune, care a explicat secretul succesului.  „Cum reuşim?” Făcând bine. Şi mai am un avantaj: sunt un pacient. Fiind pacient, eu ştiu exact ce vreau. Doctorii tind să uite. Eu vreau să-mi zâmbească doctorii, eu vreau să fie curat, eu vreau să am televizor, al meu!, plasma mea, care se lasă în faţa mea. Şi să stau pe patul meu, care este cu butoane. Şi să am căşti, să ascult eu ce vreau, şi să am eu telecomanda, să schimb eu ce vreau, când vreau, şi să am ziare şi reviste, şi să am o asistentă lângă mine”,  a raspuns Andrei Gheorghe, care a decedat luni seara, la doar 56 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si