Antrenorul suedez al bucurestencelor a oferit o versiune incredibila, cu tenta xenofoba chiar, dupa incidentele din capitala Ungariei, potrivit careia paharele aruncate de ultrasii maghiari inspre Ungureanu nu ar fi continut bere, asa cum s-a scris in timpul partidei si imediat dupa, ci urina.

"Meciul a depasit limita sportului, a fost mai mult decât un meci intre CSM si Ferencvaros. A fost despre ura dintre cele doua tari, Ungaria si România, una infricosatoare.

Paula a primit un litru de urina in cap, zece monede si trei brichete. 5 000 de fascisti si nazisti care au cântat: <<plecati acasa, animalelor>>. Sunt fericit si multumit de faptul ca am reus it sa manageriem aceasta situatie", a scris Johansson.

"Performanta din aceste doua debyuri est-europene m-a facut sa lacrimez, dar sunt si dezamagit de lumea bolnava in care traim, o lume in care ura este in crestere. in Ungaria xenofobia si fascismul sunt acceptate in proportie de peste 50 la suta", a mai sustinut Per.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Printre mesajele primite de antrenor la postarea sa, a tinut sa-i raspunda celui care ii reprosa ca generalizeaza atitudinea reprobabila a fanilor de la poarta româncelor.

"Sunt multi idioti si fascisti printre ultrasi. si in Ungaria, si in România, si in Suedia. Dar tu condamni intreaga tara aici! inteleg ca esti furios, dar incearca sa nu generalizezi, chiar daca e la moda sa ataci Ungaria in aceste zile", a fost reactia unui fan.

“imi cer scuze daca am generalizat, nu asta am vrut. Cunosc multi unguri de calitate. Dar voi stiti ca m-am referit la cei care mi-au atacat jucatoarele, iar jobul meu este sa le protejez. Nu urasc Ungaria, insa urasc fascismul”, a mai spus antrenorul Per Johansson.
CSM Bucuresti s-a impus in ambele meciuri cu Ferencvaros, din sferturile de finala, cu 30-25 si 27-26.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si