Potrivit România TV, starea lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă, el fiind ţinut în viaţă doar aparate.

Mai mult decât atât, vestea tragică vine abia acum. Artistul ar avea metastaze în tot corpul, iar acest lucru îngreunează mult recuperarea.

Citeste si: Un cutremur puternic în nord-vestul Japoniei provoacă un tsunami

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cea mai profitabilă minivacanță de Rusalii din ultimii ani

Citeste si: EXCLUSIVITATE. Adrian Alexandrov pregătește nunta cu Elena Udrea! Primele detalii

 

“Ar fi bine să venim mai des să donăm sânge pentru cei care au nevoie, nu neapărat pentru Mihai. Mi se pare un lucru frumos că s-au mobilizat artiștii pentru a dona sânge. Să vină toți să doneze sânge, nu neapărat pentru Mihai, mulți bolnavi au nevoie. Nu a fost deconectat de la aparate cinci zile. Veștile pot fi și mai bune dacă ne rugăm în continuare și suntem alături de el”, a declarat soția îndrăgitului cântăreț, relatează România

Până în ora prânzului, peste 100 de persoane, printre care se află mulți tineri, dar și artistul Petre Geambaşu, au mers la spital ca să doneze sânge pentru marele artist.

“Noi am venit, dar suntem depășiți de vârstă. Ne-am întâlnit cu Simona, ne-am luat în brațe. Acum 10 zile au vrut să-l deconecteze și bravo ei că a refuzat, că lucrurile se mai pot schimba”, a mărturisit a declarat Petre Geambașu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si