Ce au făcut criminalii care au îngrozit România de Sărbători! Dincă a refuzat să își vadă soția și de această dată! Ce a făcut însă Magdalena Șerban la Tîrgșor după ce a fost condamnată pe viață EXCLUSIV

Gheorghe Dincă și criminala de la metrou, Magdalena Șerban, au îngrozit România, dar au fost singuri de Sărbători

Webeditor: C.I. joi 02 ianuarie 2020 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Doi dintre cei mai duri criminali din România au fost părăsiți de toată lumea de Sărbători. Gheorghe Dincă și Magdalena Șerban au stat în celule lor mici de la Spitalul Jilava sau de la Târgșor, fără a fi vizitați de persoanele din familie, fie din cauza unui refuz, dacă ar fi să luăm în calcul declarațiile monstrului din Caracal, sau renegarea părinților, atunci când discutăm despre femeua care a aruncat pe șinele de tren o tânără de 25 de ani cu sânge rece.

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a fost uitată de toți de Crăciun

În martie, în sfârșit, după doi ani de deliberări, cazul criminalei de la metrou s-a închis! Curtea de Apel București a condamnat-o la detenţie pe viaţă pe Magdalena Şerban, femeia acuzată că, în decembrie 2017, a ucis, cu sânge rece, pe Alina Ciucu, o tânără în vârstă

de 25 ani! Ucigașa a aruncat-o atunci pe victimă în faţa metroului, apoi nu a avut regret, dimpotrivă, relaxată, și-a văzut de treabă! A plecat de la fața locului și s-a plimbat liniștită prin București până în momentul în care a fost reținută de poliști!

În urma audierilor și a constatării comportamentului Magdalenei Șerban, oamenii legii au constatat, în mod surprinzător, că Magdalena Șerban a avut capacitatea psihică de apreciere a faptelor sale şi, implicit, intenţie, în momentul comiterii crimei. Mai mult, atitudinea sa de regret ulterioară a fost doar una aparentă.  ”În prezenta cauză, acţiunea de împingere repetată a victimei, luată singular, nu este prin ea însăşi aptă să producă moartea unei persoane. Însă, având în vedere circumstanţele de loc şi timp ale săvârşirii infracţiunii (spre linia de metrou, chiar înainte de a intra trenul în staţie), instanţa apreciază că, indubitabil, intenţia de a ucide se deduce din materialitatea actului material” , s-a prezentat în motivarea data, initial, de magistraţii Tribunalului Bucureşti și confirmată apoi și de Curtea de Apel, în motivarea sentinţei de condamnare la închisoare pentru totdeauna pentru criminala de la metrou.

Citeste si: Soții Ceaușescu, plânși de un tânăr care nici nu era născut în perioada comunistă. Ce a făcut bărbatul pentru a-i omagia pe cei doi

Citeste si: ȘOCANT! Fiul lui Gheorghe Dincă  s-a automutilat! Bărbatul a venit în fața anchetatorilor cu buza spartă chiar de el? ”A vrut să sensibilizeze autoritățile”

Citeste si: Incredibil! Gheorghe Dincă are probleme cu inima! Ce au putut să îi spună medicii criminalului din Caracal după ce i s-a făcut rău în celulă! EXCLUSIV

După ce a fost condamnată pe viață, Magdalena Șerban a fost transferată de la Spitalul Jilava, locul în care a stat pe toată perioada judecății, și dusă la o închisoare pentru femei, Târgșor,  și ”cazată” într-o celulă de acolo! Din surse de la fața locului, am aflat că, în mod surprinzător pentru toți, Magdalena Șerban s-a adaptat rapid acolo, a devenit, cu trecearea timpului, extrem de calmă. ”Nu are prietene, și nici familie care să o viziteze, nici măcar de Sărbători. În schimb, s-a adaptat la penitenciar ușor și, cum se întâmplă aici, s-a atașat de anumite colege aflate în situații asemănătoare, cu detenții grele”, au spus surse de la fața locului.

Criminalii care au îngrozit România au fost singuri de Sărbători! Ce s-a întâmplat cu Dincă?

Criminalii care au îngrozit România au fost singuri de Sărbători, la fel cum a fost și cazul lui Gheorghe Dincă. Monstrul care a șocat o întreagă Românie în luna iulie, atunci când a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, o adolescentă de 15 ani, după ce a violat-o, a bătut-o și apoi, a ars-o într-un butoi din curte, după ce în aprilie, a mai făcut același lucru cu o altă fată, Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani! Contestat de o țară întreagă, datorită felului în care a ales să le ucidă pe fete, dar și prin modul lui de a se comporta, rece și alunecos cu oamenii legii, bărbatul a stat în aceste zile după gratii și a fost același personaj nesuferit, pe care colegii din închisoarea de la Jilava îl ocolesc chiar și la plimbările prin curte. Mai mult, el a fost un fel de lup singuratic de Crăciun, căci, nici atunci, spun surse de la închisoare, el nu a acceptat să fie vizitat de soție la...vorbitor. ”Nu vrea să vorbească deloc cu familia, nu știu dacă este vorba de protecție sau pur și simplu, nu vrea să dea ochii cu soția sau copiii săi”, au povestit persoane de la fața locului.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si