Ce au în comun Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

Viorica Dăncilă a fost în vizită la secția de maternitate a Spitalului Judeţean Oradea, acolo unde a avut parte de un moment neplăcut în care s-a împiedicat. Premierul cobora scările alături de mai multe persoane, iar la momentul incidentului s-a sprijinit de o jurnalistă.

G.B., joi 31 octombrie 2019 , 21:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dăncilă s-a împiedicat în timp ce cobora scările, alături de mai mulți oameni prezenți la vizita maternității. Premierul s-a sprijinit de o jurnalistă, iar pantoful ei s-a agățat într-o stinghie din aluminiu. Pentru câteva secunde, Viorica Dăncilă a stat fără pantof, moment surprins de camerele video.

Citeste si: Dăncilă îl propune pe Victor Negrescu pentru postul de comisar european. Reacția dură a lui Iohannis

Ce au în comun Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

Ce au în comun  Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

La evenimentul de la spitalul Oradea, Viorica a mai avut parte de un incident. Viorica Dăncilă a fost nevoită să urce şi să coboare pe scări pentru că, anterior, liftul în care a urcat cu alţi oficiali s-a blocat de două ori.

Citeste si: Liviu Dragnea va fi din nou liber! Permisia i-a fost aprobată

Premierul, Viorica Dăncilă, se afla alături de staff, bodyguarzi şi câţiva jurnalişti la momentul incidentului. Ei s-au urcat în două lifturi și voiau să ajungă la etajul doi, pentru a vizita un bloc operator. Doar că, persoanele venite în vizită s-au blocat de două ori şi au ajuns să urce etajele pe scări, potrivit bihon.ro.

Ce au în comun  Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

Citeste si: Dăncilă, atac dur: ” Dacă ar fi corect, eu ar trebui să port pantaloni şi ei fustă!”

La sfârșitul vizitei, când cobora ultimele trepte, din cauza stinghiei de aluminiu care de obicei se lipeşte pe treptele cu gresie, Vioricăi i-a zburat pantoful. Premierul Viorica Dăncilă s-a spirijin de o jurnalistă din Oradea şi astfel, a fost evitat un incident mult mai grav.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si