Ce au sesizat toţi la căruciorul fetiţei Elenei Udrea

În imaginile de la reţinerea Elenei Udrea pe o stradă din Costa Rica apare şi un cărucior roz, în care se afla fetiţa ei şi a lui Adrian Alexandrov.

Webeditor: A.N. Author: C.L. joi 04 octombrie 2018 , 20:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă mulţi au fost cei care au sesizat detaliul în ceea ce-l priveşte pe poliţistul care o reţinuse pe Elena Udrea: faptul că acesta ţinea mâna pe tocul pistolului de la brâu, au fost şi unii care au observat altceva. Este vorba despre căruciorul în care era bebeluşul Elenei Udrea.

Acesta era un cărucior roz, extrem de simplu. Nimic neobişnuit la prima vedere! Însă, tocmai asta au sesizat cârcotaşii: faptul că este un cărucior simplu, ce nu pare a fi de ”marcă”, unul care la noi în ţară poate fi cumpărat din orice magazin cu un preţ până în 1000 de lei.

„Dacă Udrea era în ţară, sigur căruciorul fetiţei sale era unul de fiţe, al unei mărci celebre, în  care s-au plimbat în ultimii ani toţi bebeluşii vedetelor de la noi.

Ar fi dat pe el chiar si 2000 de euro”, a fost comentariul unei persoane de pe paginile de socializare. 


Elena Udrea se află în Costa Rica de la începutul anului, ţară unde a solicitat şi azil politic, iar în urma cu două săptămâni a adus pe lume o fetiţă. Bebeluşul Elenei Udrea are cetăţenie costaricană şi, spun avocaţii blondei ca reprezintă un factor extrem de important în decizia autorităţilor din Costa Rica de a nu o extrăda pe româncă. Acest lucru, deşi, miercuri dimineaţă, Elena Udrea a fost reţinută pe stradă şi dusă în arest.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si