Ce avere are Ecaterina Andronescu, noul Ministru al Educaţiei?

Ecaterina Andronescu, ajunsă la al patrulea mandat de Ministru al Educaţiei, se recomandă ca un politician sărac şi cinsitit, dar cu un cont frumuşel în bancă.

Webeditor: A.N. Author: Radu Constantin luni 10 decembrie 2018 , 16:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ecaterina Andronescu nu şi-a depus încă declaraţia de avere la a patra înscăunare ca Ministrul al Educaţiei, însă o variantă veche de o jumătrate de an poate fi găsită pe site-ul Senatului României.

De aici aflăm că Ecaterina Andronescu nu pune mare preţ pe bunuri materiale. Aceasta trăieşte într-un apartament nu chiar modest – de 140 mp- pe care-l deţine împreună cu soţul ei, inginerul Laurenţiu Andronescu.

De asemenea, ea conduce un autoturism Toyota din 2009, nu are terenuri, case sau bijuterii.

Citeste si: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie- kanald.ro

Citeste si: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta- wowbiz.ro

Singura avere a Ecaterinei Andronescu este un cont deschis la CEC în urmă cu 11 ani, care creşte de la

an la an precum Făt Frumos. Până acum, acesta a ajuns la 282.000 lei, adică ceva mai mult decât venitul ei total pe un an.

Andronescu trăieşte din salariul de senator şi cel de profesor, care cumulate îi aduc aproape 256.000 lei pe an. Asta înseamnă undeva la 21.300 lei (4.600 euro) lunar. Mult mai puţini bani în casă aduce soţul ministrului, care încasează anual 36.000 lei, ca inginer. Ecaterina Andronescu a mai avut, anul trecut, peste 60.000 lei din diverse programe de cercetare sau procese câştigate. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si