In ultimii ani, Sorin Blejnar a mai fost acuzat si in alte dosare instrumentate de DNA. Fostul sef ANAF a fost condamnat, in urma cu cateva luni, in prima instanta, la cinci ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat, alaturi de sotii Radu si Diana Nemes, de complicitate la evaziune fiscala cu produse petroliere si constituirea unui grup infractional organizat.

Sorin Blejnar a fost retinut de procurorii DNA
Sorin Blejnar a fost retinut de procurorii DNA

In aceste conditii, averea lui Blejnar a fost in atentia presei, dar mai ales a procurorilor. Fostul sef al Fiscului are o super-vila intr-o zona centrala a Capitalei. Casa a fost cumparata in 2009, iar Blejnar a sustinut ca a costat circa 200.000 de euro. Antena 3 a dezvaluit insa ca vila a costat 499.900 de euro, iar seful Fiscului a fost audiat si in Senat pentru a se justifica,  mai ales ca erau neconcordante de sume in declaratiile sale de avere. "Casa a fost inaltata, a fost imbogatita cu o piscina interioara si cu finisaje de lux, inclusiv picturi murale. Finisajele din casa lui Blejnar pot fi evaluate intre 150.000 si 300.000 euro”, scria Cotidianul.
Vila lui Blejnar este una impunatoare
Vila lui Blejnar este una impunatoare

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In ultimii ani, au fost mai multe ocazii in care Blejnar a fost surprins de paparazzi plimbandu-se in zona vilei sale sau la volanul bolidului sau, un autoturism care costa zeci de mii de euro.

Sorin Blejnar, alaturi de mama sa, surprins de paparazzii WOWbiz.ro, langa bolidul fostului sef al ANAF
Sorin Blejnar, alaturi de mama sa, surprins de paparazzii WOWbiz.ro, langa bolidul fostului sef al ANAF

De altfel, fostul sef al Fiscului nu se uita la bani nici cand mergea in vacante.

Surse din apropierea lui dezvaluiau, in urma cu doi ani, pentru WOWbiz.ro, ca Blejnar prefer sa-si faca vacantele in resorturi exclusiviste din Turcia.
Asa arata vilele din resortul din Turcia unde si-a petrecut vacanta
Asa arata vilele din resortul din Turcia unde si-a petrecut vacanta

Una din alegerile lui a fost un stabiliment de cinci stele plus, frecventat si de celebrul David Beckham, unde inchiriaza o vila de fite, cu trei camere, mobilate dupa ultima moda, un bar la parter, la care este angajat un ospatar permanent, un living imens cu o piscina interioara chiar in mijloc si inca una exterioara! Doar o noapte de relaxare aici costa 1000 de euro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si