Din documentele oficiale reiese ce avere are sotia lui Marcel Puscas. Judecatoare Elena Burlan, care s-a maritat cu fostul fotbalist in aprilie 2014, a ajuns in prim-plan joi, cand DNA a cerut arestarea ei preventiva. Judecatoarea, care activeaza la Tribunalul Bucuresti, este acuzata ca ar fi primit 50.000 de euro de la patru persoane pentru sentinţe uşoare. Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a dispus arest la domiciliu pentru Elena Puşcaş.

Ce avere are sotia lui Marcel Puscas. Judecatoarea Elena Burlan detine doua apartamente, o casa si doua masini

„Probabil că este si o vendetă împotriva magistraţilor. Ştiu că este o acuzaţie a cuiva. Consider că soţia mea este nevinovată. Va urma un proces şi vom vedea ce se va întâmpla", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marcel Puscas. Din declaratia de avere completata in 2017, reiese ca judecatoarea detine, pe numele ei, doua apartamente, o casa si doua masini. Sotia lui Marcel Puscas are patru credite la banci, datoriile totale fiind de 275.000 de euro plus dobanzi, adica peste 400.000 de euro!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Ce avere are sotia lui Marcel Puscas. Elena are un salariu de judecator de 9.000 de lei pe luna

Din declaratie reiese ce avere are sotia lui Marcel Puscas. Conform documentului completat in 2017, Elena Burlan a incasat un venit anual de 108.291 de lei (9.024 de lei pe luna) ca judecator, iar veniturile au fost completate de incasarea unei chirii anuale de 68.676

de lei. Pe numele ui Marcel Puscas se afla un teren agricol de 1,9 hectare, un apartament in Bucuresti, dar si o pensiune in Austria, pe care a cumparat-o in 2009.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si