Ce avere fabuloasa are "deputatul in chiloti"! Condamnat la inchisoare cu suspendare, Catalin Radulescu incaseaza mii de euro pe luna si este un adevarat mosier in judetul Arges!

Politicianul Catalin Radulescu a fost reales in Parlament, desi a fost condamnat pentru coruptie.

Author: Matei Vaihan Editor: Catalin Patru marți 27 decembrie 2016 , 09:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deputatul PSD Catalin Radulescu a fost condamnat pentru coruptie, la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare, cu doar o saptamana inaintea alegerilor parlamentare. Acest lucru nu a contat pentru electorat, iar Radulescu a castigat un nou mandat de deputat.

Dupa succes, Radulescu s-a dat in spectacol la o conferinta de presa, cand o ziarista l-a intrebat pe un coleg de-al acestuia daca rezultatul obtinut de partid in judet a fost afectat
de condamnarea lui Radulescu. Politicianul a intervenit si a jignit-o pe ziarista: „Te-a făcut mă-ta proastă! Eşti o incultă! Tu dacă mai continui mult cu asta, ori ţi-o iei, ori te dau în judecată! Eşti o proastă!“. Radulescu a mai iesit in evidenta, in trecut, dupa ce a postat o fotografie care-l infatisa intins pe o canapea, in sort si cu o halba de bere langa el, presa supranumindu-l “deputatul in chiloti”. Radulescu a prosperat in ultimii ani, conform declaratiei de avere. El detine 9 terenuri (3 in comuna argeseana Albota, 3 in Pitesti, unul la Snagov, unul in comuna argeseana Babana si unul in Poiana Lacului, tot in Arges). Politicianul are aproximativ 350.000 de lei in conturi, precum si actiuni in valoare de 735.000
de lei la o societate comerciala.
La rubrica de datorii este trecuta suma de 100.000 de euro, care trebuie returnata pana in 2023 unei persoane fizice. La venituri realizate in 2015, Radulescu a trecut salariul de deputat (60.599 de lei), returnarea unui imprumut acordat unei firme (199.000 de lei), repartizare dividende (110.500 de lei), contract arenda (3.935 de lei) si indemnizatie restanta de la Casa de pensii (40.089 de lei). In total, deputatul a incasat 414.123 de lei (aproximativ 92.000 de euro, adica 7.700 de euro pe luna).

 

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Ascult muzica noastră și plâng” Cristina Ciobănașu nu poate uita ce a trăit cu Vlad Gherman- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si