Ce avere îi lasă Adriana Iliescu fiicei sale. Cea mai bătrână mamă din România se luptă ca o leoaică pentru viitorul Elizei

Femeia spunea că avea patru procese pe rol, care durau de ani buni, dar că nu îşi pierde speranţa, iar averea sa o să ajungă în posesia fiicei sale.

E. V., marți 09 octombrie 2018 , 14:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adriana Iliescu, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână mamă din lume, declara în urmă cu ceva timp că se luptă în Justiţie pentru averea sa, pentru ca fiica ei să poată să o moştenească fără probleme.

Femeia spunea că avea patru procese pe rol, care durau de ani buni, dar că nu îşi pierde speranţa, iar averea sa o să ajungă în posesia fiicei sale."Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga, problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri", declara Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu este în putere şi are speranţa că o să-şi vadă fiica bine, pe picioarele ei. ”Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei.” . 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si