Ce avere împărţea directoarea de spital cu soţul care a ucis-o! Anca Daniela Patriche câştiga de două ori mai mult decât partenerul care a înjunghiat-o în cabinet!

Directoarea de spital ucisă de soţul ei fusese avansată de curând.

Matei Vaihan, luni 13 ianuarie 2020 , 12:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Directoarea de spital ucisă de soţul ei se numea Anca Daniela Patriche. Presa a relatat că directorul de îngrijiri de la Spitalul de Urgenţă Piatra-Neamţ, o femeie de 49 de ani, a fost ucisă, vineri, de soţ. Acesta a venit în vizită la spital, iar după discuţii în contradictoriu, şi-a înjunghiat soţia în cabinetul în care încă lucra, ea fiind asistent şef în Secţia de Chirurgie. (vezi ce s-a observat pe camerele de supraveghere ale spitalului)

Citeste si: O poveste de dragoste care a început frumos și s-a terminat tragic. Femeia și-a ucis soțul italian

Este vorba despre Anca Daniela Patriche, cea care fusese promovată recent în această funcție. Femeia a fost vizitată de soțul ei la spital și a fost ucisă chiar în cabinetul în care aceasta lucra, find înjunghiată cu brutalitate. Potrivit unor surse din anchetă, femeia ucisă, care era directorul de îngrijiri al Spitalului de Urgență Piatra-Neamț, câștigase funcția în urmă cu puțin timp, prin concurs, iar vineri era prima zi de la numire, potrivit aceleiași surse.

Directoarea de spital ucisă de soţul ei. Anca Patriche avea datorii de 30.000 de lei

Se pare că bărbatul a venit cu un cuțit de acasă și a așteptat până să intre la orele de vizită. A fost văzut ieșind apoi cu cuțitul în mână din cabinet. Medicii au încercat resuscitarea femeii, însă aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, notează stirineamt.ro. Agresorul în vârstă de 50 de ani a fost prin de autorități și reținut.

În calitate de asistent şef la Secţia de Chirurgie a Spitalului din Piatra Neamţ, Anca Daniela Patriche şi-a depus declaraţia de avere, care datează din 12 iunie 2019. Din document reiese că deţinea un apartament de 48 metri pătraţi, aflat pe numele soţului, şi o Dacia Logan. Patriche avea datorii de 30.000 de lei la un CAR. Ca asistent şef, ea a încasat 65.607 lei pe an, adică 5.467 lei pe lună. Soţul care a ucis-o este maistru instructor la o şcoală postilieceală, cu un salariu lunar de 2.599 lei, de peste două ori mai mic decât al acesteia.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si