Ce avere impresionanta detine Mircea Dinescu! Poetul are 100 de hectare de vie, doua apartamente, o casa si o crama, dar si 6 tractoare si o combina! Vedeta are de returnat amicilor 90.000 de euro

Poetul Mircea Dinescu detine un portofoliu imobiliar consistent.

Editor: Alexandra Chiric Author: Matei Vaihan joi 29 decembrie 2016 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mircea Dinescu se ocupa in prezent cu o emisiune culinara la televiziunea nationala, dar si cu administrarea conacului pe care il detine la Dunare, in comuna doljeana Cetate. Acum mai bine de patru ani, Dinescu era si membru in conducerea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), postura din care si-a completat si ulima sa declaratia de avere, poetul plecand ulterior din institutie.

La acel moment, in martie 2012, Dinescu detinea un teren intravilan in Constanta, unul agricol in Dolj, dar si doua vii, cu o suprafata totala de 100 de hectare. Poetul avea doua apartamente in Bucuresti, o casa la curte, dar si o crama cu o suprafata de 2.000 de metri patrati. Tocmai pentru ca a investit in domeniul agriculturii, Dinescu declarase doua tractoare, patru tractorase pentru vie si o combina, precum si o masina BMW.
Dinescu nu avea bani in banci, in schimb avea credite de 190.000 de euro, dar si alti 90.000 de euro cu explicatia „datorii la prieteni- fara scadenta”.
Ca membru al CNSAS, Dinescu incasa 48.576 de lei, adica avea un venit lunar de 4.048 de lei.

Citeste si: Cât valorează tichetele sociale de Paște 2023! Unde se depun cererile și câți bani se dau- kanald.ro

Citeste si: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si