Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit! Tinu are o casă în Bucureşti, o vilă la Breaza şi 5 terenuri!

Documentele demonstrează ce avere uriaşă împarte Andrei Tinu de soţia de care s-a despărţit în urmă cu aproape o lună.

Webeditor: Mihai Dragan vineri 18 ianuarie 2019 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actele arată ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. Fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, decedat la 1 ianuarie 2003, într-un accident rutier, s-a separat de partenera sa de viaţă, Alberta, împreună cu care are doi copii.  „Eu sunt despărţit de soţia mea, în mod oficial, de la începutul lunii decembrie când am surprins-o la Viena minţindu-mă, spunând că este la un curs, la un congres de medicină şi de fapt, nu era, se dusese cu alte scopuri”, a dezvăluit  Tinu. 

Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit: "Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1"

“Ulterior am aflat că a petrecut un weekend acolo împreună cu un alt bărbat.

Atunci am luat hotărârea să divorţez. (…) Din păcate, nu ne-am înţeles amiabil, adică să facem un divorţ la notar. Am introdus acţiunea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru că eu consider că am epuizat toate căile de rezolvare a acestui conflict, toate căile amiabile. Eu am prins-o pe ea cu un alt bărbat, dar ştiţi cum e: de multe ori, hoţul strigă hoţii. Eu nu am vrut să fac aceste lucruri publice că puteam să fac şi eu aceste lucruri publice tocmai pentru imaginea ”, a mai spus Andrei Tinu.

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. E preşedinte la Autoritatea Naţională Pentru Cetăţenie

Nu e un secret ce avere uriaşă va împărţi Andrei Tinu cu soţia de care s-a despărţit. Andrei, care este preşedinte la Autoritatea Naţională Pentru Cetăţenie (ANPC), din cadrul Ministerului Justitiei, şi-a depus ultima declaraţie de avere în mai 2018. Din document reiese că  Tinu deţine 5 terenuri (4 moştenite şi unul cumpărat), în Bucuresti, comuna Coteana (judeţul Olt) şi Breaza. Tinu are un apartament şi o casă în Bucuresti, o casă de vacanţă la Breaza, precum şi două maşini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si