Ce bărbat bine era în tinereţe Tudorel Butoi! Celebrul psiholog criminalist a împlinit recent 70 de ani FOTO

Profesorul Tudorel Butoi este o prezenţă constantă la televizor, fiind invitat de onoare în multe emisiuni.

Petru Luca, sâmbătă 29 decembrie 2018 , 08:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Psiholog criminalist de anvergură, profesorul Tudorel Butoi a împlinit recent 70 de ani, fiind sărbătorit de studenţii săi. Invitat mai mereu în platoul diverselor emisiuni de televiziune, Butoi s-a remarcat şi în cazul criminalei de la metrou, când a avut o părere fără echivoc despre Magdalena Şerban. 

"Avem de-a face cu bolnavă psihic, care mişună printre noi. Legea sănătăţii ne-a împins în braţe toţi bolnavii psihic, ascunzându-se după aşa zisul tratament ambulatoriu”, a opinat Butoi.

Pe contul său de Facebook, Butoi este foarte activ, postând acum câteva zile şi o fotografie cu el în tinereţe, care a strâns sute de like-uri de la prietenii virtuali. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si