Acestui protestatar i-a pasat! Atat de mult incat a lasat pregatirile de nunta pentru Piata Victoriei. "Trebuia sa mergem la targul respectiv, nu am mai mers si de acolo mi-a venit ideea sa creez o chestie amuzanta, care sa bucure si sa zambeasca cumva lumea la vederea ei.", a spus tanarul despre cum i-a venit ideea.

A vrut totusi sa fie clar ce a ratat si a venit la demonstratie cu un mesaj.

Pancarta lui a ajuns rapid virala pe retelele de socializare. Iar Ciprian, viitor mire- actual protestatar s-a trezit ca este cautat chiar de reprezentantii magazinului care inchiriaza costume de ocazie. "Am apelat la social media, ce se intampla in ziua de astazi. Am facut o postare prin care ceream ajutorul tuturor sa putem ajunge la el si au inceput sa curga share-urile si am ajuns la cateva sute de share-uri si automat a ajuns mesajul la niste prieteni de-ai lui care i-au tirmis postarea." , a spus cel care i-a oferit costumul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cum l-au gasit, cum l-au pus la probat!

De aici inainte, la orice eveniment ar trebui sa mearga, Ciprian stie ca se poate baza pe ajutorul unui prieten.  "Toata tinuta de care va avea el nevoie, cu orice ocazie, nuntas sau alta ocazie, va fi din partea noastra. Si unul dintre scopurile businesului nostru a fost sa ajutam barbatii in viata carora apar alte evenimente si prefera sa-si aloce timpul  unor cauze mai utile lor sau societatii."

, a mai spus managerul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si