Este vestea tristă a zilei! Fostul fotbalist O.J. Simpson a încetat din viață la vârsta de 76 de ani, după o lungă suferință cu cancerul, anunță Mirror. În ultimele clipe de viață acesta a fost înconjurat de copiii și nepoții săi.

"Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a cedat în urma luptei sale cu cancerul. A fost înconjurat de copiii și nepoții săi.

În această perioadă de tranziție, familia sa vă roagă să le respectați dorința de intimitate și grație", a precizat familia în mediul online.

Descoperire casă O.J. Simpson.

El este O.J. Simpson.

[Sursa foto: Captură ecran X/ O.J Simpson]

El a fost implicat într-un proces pentru o dublă crimă, în anul 1995.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Citește și: A murit O.J. Simpson, fostul sportiv american anchetat pentru dublă crimă. Ce boală l-a răpus?

Ce a găsit psihologul criminalist în casa sportivului?

Un psiholog criminalist a făcut o descoperire inedită despre OJ Simpson, după ce ar fi aruncat o singură privire în casa acestuia. În 1994, după ce a fost acuzat de uciderea fostei sale soții Nicole și a prietenului acesteia, Ron Goldman, în acel an, fostul star din NFL a pornit într-o bizară urmărire cu mașina pe străzile din Los Angeles, urmat îndeaproape de poliție,

informează Lad Bible. Simpson a fost prins în cele din urmă.

Atunci, un doctor a fost chemat la fața locului pentru a încerca să-l convingă pe sportiv să se potolească.

"Erau 500 de oameni în picioare la capătul străzii sale, iar SWAT avea un tip îmbrăcat ca un copac cu o armă îndreptată spre mașina lui. Mi-am pus o vestă antiglonț și echipa SWAT m-a dus în grădina lui din spate.

Avea statui în mărime naturală cu el însuși, iar în interiorul casei sale toți pereții erau împodobiți cu poze cu el însuși din perioada în care juca fotbal- nu existau poze cu familia sa. Așa că nu a fost cea mai dificilă evaluare a tipului său de personalitate- este în mod clar un narcisist”, a mărturisit psihologul pentru sursa menționată mai sus.

Descoperire casă Oj Simpson

El este O.J Simpson .

[Sursa foto: Captură ecran X/ O.J Simpson]

În februarie, Simpson a infirmat informațiile potrivit cărora se afla într-un ospiciu, declarând pe rețelele de socializare: "Hei, lume X, ospiciu? Hospice? Vorbești despre ospiciu? Nu, nu sunt în niciun ospiciu. Nu știu cine a pus asta acolo. Cred că este așa cum spune Donald [Trump]: "Nu poți avea încredere în mass-media".

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Citește și: Un obiect misterios a fost surprins de NASA în apropiere de Lună

Simpson a fost considerat unul dintre cei mai mari fundași din toate timpurile după ce a petrecut un deceniu în NFL jucând pentru Buffalo Bills și San Francisco.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si