Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, vedeta a reușit să ajungă foarte repede la sufletul celor din fața micilor ecrane, prin carisma și simplitatea ei, dar, mai ales, prin apropierea ei față de oameni. 

Citeste si: Natalia de la "Casa Iubirii", sărut pasional cu un alt băiat decât Sorin

Prezentatoarea celui mai iubit show matrimonial al momentului de la Kanal D își ține la curent urmăritorii cu tot ce face, scrie KanalD.ro.

Citeste si: Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

Andreea Mantea este urmărită pe Instagram de două milioane de oameni, iar aceasta se simte obligată față de comunitatea sa și le împărtășește momentele cele mai importante din viața ei.

Andreea Mantea, activități culinare în miez de noapte

Pentru că este extrem de ocupată pe timpul zilei, pentru că merge la filmările pentru cel mai nou reality-show de la Kanal D, atunci vedeta își face de cap în bucătărie doar noaptea, atunci când toată lumea merge la culcare și se poate desfășura în tihnă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii”, probleme de sănătate: ''Vă speriați...”

În timp ce toată lumea dormea, Andreea Mantea a intrat în bucătărie și s-a apucat de gătit.

”Activități nocturne”, a scris vedeta Kanal D pe Instagram:

Activități culinare la miezul nopții

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Când pregătește mâncarea nocturnă, Andreea Mantea trebuie să fie atentă și la alimentele la care are alergie. 

Ea a mărturisit că deși este alergică la soare, mai este și la alimente clasice, precum ceapa.

Vedeta ține lucrurile sub control, deși face cu greu față alergiilor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Andreea Mantea, alergică la ceapă

Îndrăgita prezentatoare se confruntă cu niște alergii severe, dar reușește să își țină starea de sănătate sub control cu ajutorul medicamentelor.

Andreea Mantea le-a mărturisit fanilor ei că se confruntă cu câteva  afecțiuni la nivelul pielii. Andreea Mantea susține că uneori bubele de pe fața ei nu sunt coșuri, ci alergii.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Se pare că princippala cauză ar fi expunerea la soare. Prezentatoarea TV s-a ales cu o arsură destul de mare și a mărturisit că stă departe de razele UV.

Citeste si:  Pentru cine a intrat Albert în Casa Iubirii de la Kanal D

„Nu am voie să mă expun la soare, pentru că am făcut o alergie fantastică, groaznică, mă ustură pielea de mor. Nu vă arăt mai mult, că vă speriați, cam așa reacționez eu la alergii, dar sunt bine acum”,   a spus Andreea Mantea pe Instagram.

„Am ajuns să fiu alergică la ceapă, destul de tare. Nu mai știu când am mâncat ultima dată ceapă.Pe fața mea sunt niste bubițe, au fost foarte mari, toate 3. A mai rămas una mai măricică, nu sunt coșuri, sunt bube. Și am și pe spate, și pe mâini, pentru că eu știu la ce sunt alergică și cu toate astea mă încăpățânez'', a măturisit Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si