Parintii primei doamne
Parintii primei doamne Carmen Iohannis trebuie sa rezolve de urgenta cateva probleme de familie extrem de importante, care nu au legatura cu calitatea de Presedinte al Romaniei, detinuta de sotul ei. Dupa cum se stie, sotii Iohannis au pierdut, in anii trecuti, cateva imobile in Sibiu, pe care le dobandisera pe baza unor certificate de mostenitor care s-au dovedit a nu fi foarte in regula.
Cei doi, alaturi de mama doamnei Iohannis, Georgeta Lazurca, au deschis o contestatie in anulare la decizia instantei.

In octombrie, Georgeta Lazurca, mama primei doamne, a murit, iar sotii Iohannis au ramas sa lupte singuri pentru recapatarea imobilului cu pricina. La sedinta care a avut loc la inceputul lunii trecute, la Tribunalul Pitesti (Procesul a fost stramutat la cerere), judecatorii au cerut „introducerea in cauza a mostenitorilor constestatoarei Lazurca Georgeta”, ceea ce inseamna ca prima doamna va trebui ca in aceasta luna sa prezinte instantei un certificat de mostenitor.

Casa pentru care se judeca familia Iohannis
Casa pentru care se judeca familia Iohannis

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform legilor in vigoare, Carmen Iohannis este obligata ca in aceasta luna sa incheie succesiunea, alaturi de celelalte rude ale sale, pentru averea mamei sale.

Numai dupa ce aceasta etapa va fi indeplinita, ea va putea merge la un notar pentru a-i fi eliberat, la cerere, certificatul de mostenitor. In mod normal, Carmen Iohannis ar fi avut la dispoztiei doi ani sa deschida succesiunea pentru averea mamei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si