Ce face cu adevărat mama lui Adrian Alexandrov în Italia! Anișoara are grijă de o femeie în vârstă

”Soacra” Elenei Udrea muncește de ani buni în Italia, unde se îngrijește de o femeie în vârstă.

Author: Petru Luca marți 29 ianuarie 2019 , 09:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Stabiltă de ani buni în Italia, mama lui Adrian Alexandrov are grijă de o femeie în vârstă, ca de altfel foarte mulți dintre românii care muncesc în Peninsulă. Logodnicul Elenei Udrea, care face naveta Costa Rica- Romania, pentru a fi alături și de iubita lui, eliberată la finalul anului din penitenciar, activează pe plan intern cu destul succes în domeniul imobiliar.

Citeste si: Când s-ar putea întoarce acasă Elena Udrea și Alina Bica. Avocatul celor două mai face un pas pentru eliberarea lor

Citeste si: Fiica Elenei Udrea, într-o imagine care a topit inimile tuturor. Ce ochi frumoși are Eva Maria

Anișoara, care își umple timpul liber croșetând pulovere pentru familie și apropiați, vine în România și în Sulina natală doar în vacanțe, atunci când își și vede copiii. Pe lângă Adrian, ”soacra” Elenei Udrea mai are un băiat, pe Marinel, șef de croazieră pe un vas în nordul Europei, și o fată.

Marea dorință a Anișoarei este aceea să își vadă cât mai repede nepoțica, Elena Udrea și Adrian având împreună o fetiță, Eva Maria, născută în septembrie 2018, în San Jose, capitala Costa Rica.

Condamnată definitiv la închisoare în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a fugit în Costa Rica, fiind dată în urmărire generală. În primăvara anului trecut, fostul ministru al turismului a fost arestat în San Jose, pe stradă, în timp ce se plimba cu fetița ei nou născută și cu mama, venită special din România să o susțină.

Încarcerată pentru câteva luni, interval în care și-a văzut rar copilul, Udrea a beneficiat în decembrie de urmările cazului completelor nelegal instituite în cadrul proceselor din România, din 2014 încoace, așa că justiția din Costa Rica a eliberat-o chiar înainte de ultimul Crăciun. După eliberare, Elena Udrea a anunțat că a solicitat din nou azil politic în Costa Rica, acuzând faptul că procesul ei din România este unul politic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si