Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

Gheorghe Dincă a depus mai multe petiții în care reclamă condițiile din arest și amenință anchetatorii că nu va colabora cu ei.

sâmbătă 02 noiembrie 2019 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Se pare că Gheorghe Dincă vrea să aibă condiții preferențiale în pușcărie. El a depus, în ultimele săptămâni, la poșta Arestului Central câteva petiții în care se plânge de condițiile din închisoare. Se pare că, printre altele, Dincă este nemulțumit de mâncarea pe care o primește, el susține că aceasta este prea acră pentru gustul lui. Informațiile au fost făcute publice de avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre fetele răpite de Gheorghe Dincă, despre care acesta a spus că a ucis-o.

”În urma apariției în spațiul public a unor informații cu privire la faptul că o persoană este nemulțumită de mâncarea oferită în Arestul Central, facem următoarele precizări: Persoana în cauză a depus două reclamații în acest sens. Având în vedere că mâncarea servită persoanelor încarcerate este livrată în baza unei convenții, de către Penitenciarul București-Rahova, menționăm că în urma reclamațiilor, au fost sesizați reprezentanții penitenciarului cu privire la aceste aspecte”, au precizat surse din Poliție despre petițiile lui Gheorghe Dincă.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, ipoteză șocantă în cazul Caracal: Alexandra Măceșanu a murit

Referitor la reclamațiile depuse de Dincă în poșta arestului, Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, spune că este o practică des întâlnită în sistemul penitenciar și că reclamațiile vor fi verificate. Potrivit acestuia, Dincă amenință că nu va mai colabora cu anchetatorii iar din acest motiv face și reclamații din penitenciar.

Citeste si: ”Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roșii, era drogată” - Cine spune amănunte explozive în cazul Caracal!

Citeste si: Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, a fost citat de DIICOT

Gheorghe Dincă nu a fost vizitat de nimeni în pușcărie

„Reclamațiile se verifică și se clasează dacă sunt neîntemeiate. De regulă, majoritatea procedează așa. Logica la Dincă cred că este alta. Cred că se gândește la un tratament preferențial în sensul să-i aducă polițiștii de mâncare din alte surse. Amenință că nu mai colaborează, se practică acest lucru, nu a inventat Dincă asta. Nu l-a vizitat nimeni până acum”, a mai spus președintele SNPPC.

Ținând cont că Gheorghe Dincă nu a fost vizitat de nimeni până acum și nici nu primește bani pentru a-și cumpăra de mâncare din magazinul penitenciarului, mecanicul auto este nemulțumit de felul în care este tratat în arest și amenință că nu va mai colabora.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si