Ce face Giani Kiriță după ce a plecat de la Exatlon! A recunoscut: "Mi-e dor de..."

Giani Kiriță și Vladimir Drăghia au părăsit Exatlon în emisiunea de ieri seară de la Kanal D. Ulterior cei doi au apărut la FanArena unde au vorbit despre experiențele avute ca antrenori în acest sezon de la Exatlon.

Author: Andreea Ciobanu joi 28 februarie 2019 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

În urmă cu puțin timp Giani Kiriță a postat un mesaj pe contul său de Instagram.

"Mi-e dor de Vulturii mei!", a scris Giani Kiriță, la o zi după ce a părăsit oficial Exatlon.

"Cine pleacă la plimbare pierde cuibul de onoare, dar în cazul tău nouă ne e dor de tine de ne pică penele", a reacționat Cătălin Cazacu.

"Am făcut analiza de când eram acolo și mi-am dat seama că sunt șanse slabe să meargă mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au șanse să meargă mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi și Mihai, însă echipa merge rău și le trage moralul în jos.

 

Dezechilibrul este enorm, unul imens între echipe și o luăm sistematic, cu vârsta echipei. Vârsta echipei Războinicilor este foarte mică. 

Irina s-a descurcat cât de cât bine la început, până să evolueze ceilalți. Irina vrea, din păcate trebuie să te ajute și corpul și îndemânarea.

Irina nu era în stare să dea într-o coloană, care se afla la 5 metri. Intimidarea este pentru cei slabi. În momentul în care am ajuns în echipa asta m-am bucurat că ei sunt ascultători. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poți, dacă eu îți zic să arunci într-un fel și tu dai exact opus... Din păcate asta e echipa Războinicilor.

Atât se poate. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici.(...) Unii dintre ei nu sunt făcuți pentru Exatlon, timpul ne va demonstra", a spus Giani Kiriță la FanArena despre echipa Războinicilor, pe care a pregătit-o în acest sezon al Exatlon.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita) on


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si