Fostul lider PSD Liviu Dragnea s-a apucat recent de emisiuni de gătit pe un canal personal intitulat „Bucataria de Acasa cu Liviu Dragnea".

Citește și: VIDEO Florian Coldea, declarații de la secția de poliție: "Am totală încredere". Fostul șef al SRI, în fața autorităților în timpul controlului judiciar

Dragnea a precizat că tot ce va prezenta în emisiunea sa culinară "va fi mâncare fără gluten” și "doar din ingrediente sănătoase și românești”.

Liviu Dragnea, bucătar

Liviu Dragnea, bucătar, alături de Carmen Dan 

Cea mai recentă postare pe Facebook a lui Liviu Dragnea a fost de Sărbătoarea creștină a Înălțării Domnului, joi 13 iunie. 

"Hristos S-a Înălţat! Glorie eternă eroilor noștri!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook:

Liviu Dragnea promite dezvăluiri incendiare despre Statul Paralel

În urmă cu șase zile, fostul lider al PSD a ripostat în fața acuzațiilor care i s-ar aduce în relația sa din trecut cu generalii SRI implicați în mega-dosarul DNA din prezent.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

"Aşa cum aţi văzut în ultimele zile, împotriva mea a pornit o campanie de presă furibundă prin care se urmăreşte acreditarea ideii că, de fapt, eu sunt Statul Paralel! Eu! Şi în buna tradiţie românească, această campanie este alimentată de cei care au fost, şi sunt şi acum, folosiţi şi protejaţi de instituţiile de forţă şi de serviciile secrete din România, şi nu numai", a scris Dragnea.

Fostul șef al Camerei Deputaților promite că va începe un serial despre ce s-a întâmplat în România din 2009 până în 2024.

"Asa că m-am hotărât că, după ce vor trece şi aceste ALEGERI MĂSLUITE ŞI NEDEMOCRATICE, voi începe un serial despre ce s-a întâmplat CU ADEVĂRAT în România, cu bune şi cu rele, din 2009 şi până în zilele noastre!

Nu istoria selectivă şi securistoidă prezentată în toţi aceşti ani. Voi vorbi despre foşti şi actuali Preşedinti, foşti şi actuali Premieri, foşti şi actuali şefi de partide, foşti şi actuali miniștri, foşti şi actuali șefi de servicii secrete, foşti şi actuali lideri politici, ambasade, multinaţionale, jurnaliști, oameni de afaceri etc", a scris Dragnea.

Liviu Dragnea a răspuns din proprie inițiativă la întrebarea de ce n-a făcut dezvăluirile bombă până acum:

"Pentru că de câte ori am vrut să vorbesc şi despre altcineva în afară de Coldea, eram întrerupt sau mi se cereau probe. Deci, dragi judecători de televiziune, „cinstiţi şi nepătaţi”, vărsaţi în continuare mizeria securistă pe care o mai aveţi. Eu vă doresc gânduri bune! P.S. Voi începe, bineînţeles, cu temele prezente: Coldea, Romelectro etc", a explicat Dragnea.

Care este legătura lui Liviu Dragnea cu dosarul Coldea

Procurorii DNA au luat urma „consultanţei” oferită de Florian Coldea şi Dumitru Cocoru, în dosarul în care fostul prim-adjunct SRI, fostul şef al Direcţiei Juridice a SRI – Dumitru Dumbravă, avocatul Doru Trăilă şi omul de afaceri Dan Tocaci – sunt puşi sub măsura preventivă a

controlului judiciar pe cauţiune, fiind acuzaţi oficial de trafic de influenţă într-un dosar EPPO aflat pe rolul instanţelor de judecată din România, informează Mediafax.

Potrivit unor surse, DNA ar fi descoperit că unul dintre "sateliţii” grupului de energie Romelectro – respectiv firma SC Multigrup Activ Distribution SRL – ar fi plătit „consultanţă” firmei SC Strategic Sys SRL, deţinută de Florian Coldea şi Dumitru Cocoru.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

În această firmă ar fi implicat și Liviu Dragnea, fostul lider al PSD.

Plăţile s-ar fi derulat pe parcursul anului 2023 şi, astfel, firma lui Coldea/Cocoru ar fi încasat peste 1 milion de lei în mai multe tranşe( peste 220.000 de euro).

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată, în octombrie 2022, în dosarul Tel Drum. Dragnea e acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și alte infracțiuni.

Condamnarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pentru care a efectuat doi ani și două luni de închisoare, i-a adus lui Liviu Dragnea interdicția exercitării unor drepturi, precum dreptul de a fi ales sau de a ocupa o funcție de autoritate.

Condamnarea instanței a fost de 3 ani și jumătate de închisoare dar a ieșit mai devreme, fiind eliberat condiționat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si