Ce familie frumoasă are George Ogăraru! Fostul fotbalist s-a mutat cu soția și cei cinci copii la Iași FOTO

Fostul fotbalist George Ogăraru, care a făcut carieră la Steaua și la Ajax, s-a reîntors în România și s-a stabilit la Iași.

Petru Luca, duminică 15 decembrie 2019 , 11:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul fotbalist George Ogăraru, care a făcut carieră la Steaua și la Ajax, s-a reîntors în România și s-a stabilit la Iași. În vârstă de 39 de ani, Ogăraru este în continuare angajat la Academia lui Ajax Amsterdam, dar asta nu l-a împiedicat să revină în țară, împreună cu soția și cei cinci copii ai lor. 

Citeste si: Giani Kiriţă a avut lacrimi în ochi la revederea cu mentorul său: „Antrenorul și omul care m-a transformat”

”Am ales orașul Iași pentru școală, pentru că aici oamenii au păstrat într-o proporție mai mare decât în București tradițiile și valorile pe care noi nu vrem să le pierdem și ne dorim ca ai noștri copii să le experimente și în afara cadrului familial, să le perceapă ca o normalitate. Mergem destul de des în Bucovina și vizităm locuri și oameni dragi, care ne îmbogățesc sufletește.

Faptul că atât eu, cât și Andreea am copilărit în zona Moldovei ne-a atras către aceste locuri. Noi ne-am întors în țară pentru valorile României, iar una dintre ele este credința ortodoxă, care ne-a ajutat să existăm ca neam. Toți domnitorii noștri au apărat credința. Noi o avem moștenită de la părinți, bunici, care așa cum spune soția sunt icoana vieții noastre, iar eu și Andreea am căutat un mediu apropiat de sufletul nostru”, a povestit Ogăraru pentru libertatea.ro. În plus, Ogăraru îl sprijină din răsputeri pe bunul său prieten Mihăiță Neșu, cu care lucrează împreună la fundația acestuia. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si