Ce i-au facut colegele de celula criminalei de la metrou? Paznicii au intervenit de urgenta
Actual

Ce i-au facut colegele de celula criminalei de la metrou? Paznicii au intervenit de urgenta

A.S.
14 dec 2017

Clipe de groaza in arestul Capitalei. Ce a patit criminala de la metrou cand a dat ochii cu colegele de celula! Paznicii au intervenit de urgenta.

Magdalena Serban, femeia care a omorat o tanara impingand-o in fata metroului, a starnit revolta femeilor aflate in arestul Capitalei. Dupa ce s-a plans ca se simte rau, autoritatile au decis sa o transfere la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeste si: Roman omorat intr-o statie de metrou din Bruxelles! Fratele lui geaman se zbate intre viata si moarte

Magdalena Serban, femeia acuzata ca a omorat o tanara de 25 de ani impingand-o pe sinele metroului in statia Dristor 1, a ajuns in Arestul Capitalei, dupa ce pe numele ei a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Initial, Magdalena Serban a fost bagat in celula cu alte femei, dar acestea au protestat fata de prezenta acesteia, iar conducerea arestului a trebuit sa ia masuri. Magdalena Serban a fost mutata singura intr-o alta celula, informeaza Romania TV.

O tanara a fost omorata la metrou, la statia Dristor, marti seara de catre o femeie, Magdalena Serban, din Craiova. Agresoarea incercase acelasi lucru cu cateva ore mai devreme, la o alta statie, Costin Georgian.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook