Mulți oameni au tendința de a găsi explicații logice în visele pe care le au. Dicționarul de vise îți spune semnificația viselor tale. Iată ce înseamnă când visezi că naști.

Ai visat că naști? Momentul venirii pe lume a copilului este un eveniment important pentru orice femeie. Dar ce înseamnă când visezi că naști.

Daca iti apare in vis ca ai nascut inseamna ca te pregatesti de un nou proiect in viata ta, esti gata sa faci o schimbare si sa iti asumi noi responsabilitati.

Se poate sa iti schimbi locul de munca, se poate sa te muti intr-o alta locuinta sau chiar in alta tare.Este vorba despre o noua responsabilitate, un angajament pe care il iei fie fata de tine, fie fata de ceilalti.

Dictionarul de vise: Ce inseamna daca visezi ca nasti prematur

Daca iti apare in vis ca nasti prematur inseamna ca te simti nepregatita pentru schimbarile din viata ta. O nastere prematura simbolizeaza un proiect pe care simti ca nu l-ai pregatit asa cum trebuie, o incercare pe care nu ai depasit-o asa cum ai fi vrut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Simti ca urmeaza niste schimbari majore in viata, in cariera, iar tu nu esti convinsa ca esti pregatita pentru ele.

Citeste si: Horoscop 2022 Capricorn. Te așteaptă o nouă călătorie în jurul relațiilor și al muncii intense

Dictionarul de vise: Ce inseamna daca visezi ca nasti o fetita?

Ce înseamna când visezi că naşti

Ce înseamna când visezi că naşti


Daca in vis ai devenit mamica unei fetite, se spune in traditia populara ca, de fapt, vei naste un baiat.
Altii spun ca, daca nasti o fata in vis, urmeaza o perioada foarte buna pentru tine, plina de impliniri si motive de a fi fericita.

Ai putea primi o marire de salariu, vei fi avansata sau vei schimba locul de munca si vei ajunge intr-o functie mult mai importanta.

Citeste si: Calendarul zilelor libere cu ocazia sarbatorilor de iarnă

Dictionarul de vise: Ce inseamna daca visezi ca nasti un baietel

Daca visezi ca nasti un baietel, in viata de zi cu zi ai niste suparari, niste nemultumiri. Chiar daca esti trista si dezamagita, nu e cazul sa iti faci griji.

Visul prevesteste un nou inceput in viata ta, o etapa in care iti va fi mult mai bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si