Ce înseamna o amantă pentru un bărbat. Cel mai chinuitor gând pentru femeile care acceptă rolul de amantă

Ce înseamnă o amantă pentru un bărbat? Psihologii îi îndeamnă pe cei aflaţi în astfel de relaţii să fie mai atenţi atunci când acceptă o astfel de iubire.

E. V., joi 06 decembrie 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru cei care se întreabă ce înseamna o amantă pentru un bărbat trebuie să ştie că orice femeie implicată într-o relaţie cu un bărbat însurat ar trebui să găsească acel moment de luciditate în care să-şi reevalueze situaţia, consideră cunoscutul psiholg american Dr. Phil McGraw.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat

De regulă, bărbatul care se complace într-o relaţie extraconjugală este un mincinos, cred specialiştii. Uneori, ideea de „cealaltă femeie” nu se referă la o singură femeie, ci poate să însemne că are relaţii şi cu alte persoane.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat

Îţi spune numai ce doreşte el să afli, este o persoană deja obişnuită să mintă şi să se ascundă de soţie, de copii, de prieteni, dar multe amante preferă să nu observe asta.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat. Gândeşte-te la soţia lui. Ţi-ar plăcea să fii în locul ei? Dacă te-ai săturat de rolul de amantă atunci e momentul să iei cea mai bună decizie, oricât ar fi de greu. „Cea mai importantă relaţie pe care o vom avea vreodată ar trebui să fie, în primul rând, relaţia pe care o avem cu noi”, a declarat Dr. Phill, psihologul american. 

 

Te-ar putea interesa si