Ce înseamna o amantă pentru un bărbat. Cel mai chinuitor gând pentru femeile care acceptă rolul de amantă

Ce înseamnă o amantă pentru un bărbat? Psihologii îi îndeamnă pe cei aflaţi în astfel de relaţii să fie mai atenţi atunci când acceptă o astfel de iubire.

E. V., joi 06 decembrie 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru cei care se întreabă ce înseamna o amantă pentru un bărbat trebuie să ştie că orice femeie implicată într-o relaţie cu un bărbat însurat ar trebui să găsească acel moment de luciditate în care să-şi reevalueze situaţia, consideră cunoscutul psiholg american Dr. Phil McGraw.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat

De regulă, bărbatul care se complace într-o relaţie extraconjugală este un mincinos, cred specialiştii.

Uneori, ideea de „cealaltă femeie” nu se referă la o singură femeie, ci poate să însemne că are relaţii şi cu alte persoane.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat

Îţi spune numai ce doreşte el să afli, este o persoană deja obişnuită să mintă şi să se ascundă de soţie, de copii, de prieteni, dar multe amante preferă să nu observe asta.

Ce înseamna o amantă pentru un bărbat. Gândeşte-te la soţia lui. Ţi-ar plăcea să fii în locul ei? Dacă te-ai săturat de rolul de amantă atunci e momentul să iei cea mai bună decizie, oricât ar fi de greu. „Cea mai importantă relaţie pe care o vom avea vreodată ar trebui să fie, în primul rând, relaţia pe care o avem cu noi”, a declarat Dr.

Phill, psihologul american. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si